Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
16.02.2022 12:06

Deli z drugimi:

Share

Celovita rešitev za tisk in upravljanje dokumentov

Zagotovo ste že bili pred zagato, ko vam je opešala vaša tiskalna naprava in ste jo morali zamenjati.

V času digitalizacije ne veste, ali bi jo zamenjali ali bi se raje odločili za prehod v brezpapirno poslovanje. V Copia biro d.o.o. vam lahko pomagajo tako pri najemu ali nakupu široke palete tiskalnih naprav, kot pri centralizaciji tiskalnega sistema in prehodu v brezpapirno poslovanje s pomočjo dokumentnega sistema. Pri edinem Canon Platinum partnerju v Sloveniji imajo strokovnjake, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in vam pomagali poiskati najbolj optimalno rešitev za vašo dejavnost.

Kakšno napravo potrebujete?

Pri izbiri nove tiskalne naprave svetujejo, da najprej presodite, ali boste potrebovali lasersko ali brizgalno napravo. Pomagajo vam lahko pri obeh segmentih, saj ponujajo od najmanjših brizgalnih multifunkcij, tudi take, ki se polnijo na stekleničke, pa vse do velikoformatnih tiskalnikov, ki omogočajo izpise do širine 152,40 cm in so namenjeni izpisovanju načrtov  ali natisu fotografij.

V segmentu laserskih naprav nudijo od najmanjših tiskalnikov ali multifunkcij, ki so primerni za domačo rabo, do naprednejših pisarniških naprav. Za zahtevnejše uporabnike, ki jim je tisk ena od glavnih dejavnosti, imajo na voljo digitalne oziroma produkcijske naprave, ki jih v njihovih prostorih lahko preizkusite.

Na trgu so prisotni že več kot 30 let. V tem času so si nabrali veliko izkušenj in ne poznajo izraza »ne da se« ali »ne gre«, ampak vedno najdejo optimalno rešitev za stranke. Ker so hitro odzivni, so si več let zapored prislužili nagrado »najboljši Canon servis v Sloveniji«, letos pa so kot priznanje za svoje delo prejeli status Canon Platinum partnerja.

Zaradi prehoda v digitalizacijo je optični čitalnik (skener) danes že skoraj nepogrešljiv del pisarniške opreme, poleg pretvorbe vaših papirnatih dokumentov v digitalno obliko, vam omogoča še kopiranje dokumentov. Optični čitalnik je na voljo kot samostojna naprava ali kot del opreme na mulitfunkcijskih napravah. Zelo uporabna funkcionalnost je »skeniraj meni«. Ta omogoča, da dokumente poskenirate, na napravi pa lahko nastavite bližnjico, ki vam z enim pritiskom na gumb pošlje poskenirane dokumente v elektronsko pošto, v oblak, dokumentni sistem ali drugo pogosto rabljeno odložišče. Izpostavili so funkcionalnost mobilnega tiskanja, ki omogoča tiskanje od vsepovsod. Pri Canonu imajo zato razvito programsko opremo, ki vam jo bodo v Copia biro d.o.o. z veseljem predstavili. Hkrati omogoča varnejše tiskanje s pomočjo zaklepa naprav za vse tiste, ki delate z občutljivimi dokumenti in ne želite, da bi jih bral še kdo, ki gre ravno mimo tiskalne naprave. Poleg zaklepa naprav vam omogoča spremljanje stroškov izpisovanja v podjetju v realnem času po uporabnikih ali po napravah in tako pripomore k znižanju stroškov tiskanja.

Kaj je vzdrževalna pogodba?

Večna dilema je, ali napravo kupiti ali najeti – to odločitev prepuščajo vam. Priporočajo, da ob odločitvi za nakup naprave sklenete vzdrževalno pogodbo. Ta vam nudi enake prednosti, kot jo ima najem naprave. Vzdrževanje se plačuje glede ne opravljeno število kopij, ki jih naprava sama javi iz svojega števca. V ceni izpisa so zajeti vsi stroški tonerjev, rezervnih delov, celotnega servisiranja, potni stroški in odprave napak. To pomeni, da vi napravo kupite, nato vse skrbi v zvezi z delovanjem prepustite timu Copie biro d.o.o. Dostavijo vam potrošni material, priskočijo na pomoč ob motnjah in skrbijo za redno vzdrževanje naprave. Vse to je vključeno v ceno izpisa. Z vzdrževalno pogodbo si zagotovite krajši odzivni čas serviserjev in nadomestno napravo. V primeru, da se naprave ne da popraviti na mestu, z nadomestno napravo poskrbijo, da je vaš delovni proces nemoten. Svojim pogodbenikom ponujajo menjavo naprav po sistemu staro za novo.

V Copia biro d.o.o. so v koraku s časom in zasledujejo trend digitalizacije in prehod v brezpapirno poslovanje. Na tem področju vam lahko pomagajo tako s strojno opremo, saj vas lahko opremijo z najenostavnejšimi ali zelo zahtevnimi skenerji, kot tudi s programsko opremo. V svojem okrilju imajo strokovnjake, ki vam pomagajo pri začetnih korakih v digitalizacijo ali vam pomagajo postaviti celoten sistem arhiviranja in avtomatizirajo poslovanje, prilagojeno vašim delovnim procesom in potrebam. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
najem tiskalnika digitalno poslovanje

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več