Strojna oprema
27.04.2021 08:40
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uporabniki razočarani nad sledilno napravo Apple AirTag

Kakovost materialov naprave Apple AirTag je zelo vprašljiva!
Kakovost materialov naprave Apple AirTag je zelo vprašljiva!

Pri podjetju Apple so nas nedavno presenetili s pripravo nadvse nenavadnega izdelka. Tu seveda govorimo o napravi AirTag. Ta je dejansko namenjena temu, da enostavno najdemo izgubljene predmete. Ta nam namreč kaže točno lokacijo predmeta in tudi navodila, kako do njega pridemo.

Naprava Apple AirTag je vključena v Applovo omrežje “Find My”. Ta nam še dodatno olajšajo iskanje predmetov preko ostalih Applovih uporabnikov, ki morda pridejo v bližino predmeta. Kar pa je še posebej prikladno pa je cena v ZDA, ki znaša preračunanih 24 evrov. Če želimo paket štirih sledilnih naprav AirTag, pa bomo zanje morali odšteti le preračunanih 82 evrov, kar dejansko ni veliko.

Kot pa vse kaže, so pri podjetju Apple pri zasnovi sledilne naprave AirTag ubrali bližnjice z namenom, da bi znižali maloprodajno ceno. Izdelek je namreč izdelan iz relativno nekakovostnih materialov, ki se zlahka odrsajo. Prvi uporabniki so namreč pri povsem previdni uporabni novost povsem zdrsali, in sicer do te mere, da je ta na videz povsem neprivlačna, čeprav ta še vedno deluje brez težav.

Strokovnjaki so prepričani, da se je podjetje Apple pri pripravi sledilne naprave AirTag močno uštelo. Ta namreč ne odraža kakovosti izdelave, saj so bili uporabljeni materiali zelo vprašljive kakovosti. Zato so mnogi tudi prepričani, da bo podjetje Apple to napako kmalu tudi odpravilo.


Prijavi napako v članku