Poslovne rešitve
31.08.2021 07:18

Deli z drugimi:

Share

Sodobna znanja za razvoj kariere

Že vrsto let prenašajo znanje na študente, organizirajo delavnice za osnovnošolce in srednješolce, pripravljajo izpopolnjevanja za podjetja in so uspešni pri raziskovalnem delu.
Fakulteta je z nekaj več kot 300 zaposlenimi, od tega več kot 200 raziskovalci, trenutno ena izmed največjih raziskovalnih organizacij v severovzhodni Sloveniji.
Fakulteta je z nekaj več kot 300 zaposlenimi, od tega več kot 200 raziskovalci, trenutno ena izmed največjih raziskovalnih organizacij v severovzhodni Sloveniji.

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru (UM FERI) je mednarodno prepoznavna izobraževalna, raziskovalna in znanstvena institucija na področju inženirstva – elektrotehnike, informatike, medijskih komunikacij, telekomunikacij, računalništva in mehatronike. Svet najsodobnejših tehničnih znanj, vizionarskega razvoja, mednarodne uveljavljenosti in praktičnih znanj ponuja zanimive inženirske vsebine za vsakogar ter neskončne možnosti za razvoj kariere.

Akademija FERI

Fakulteta je z nekaj več kot 300 zaposlenimi, od tega z več kot 200 raziskovalci, trenutno ena izmed največjih raziskovalnih organizacij v severovzhodni Sloveniji. Letno fakulteto obiskuje okrog 2100 študentov. Poleg izobraževanja študentov na FERI že vrsto let, poleg rednih dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programov, mnoga znanja širijo v okviru Akademije FERI, kjer skozi vse leto pripravljajo aktualne in privlačne vsebine za najrazličnejše skupine udeležencev. V času šolskih počitnic in ob sobotah tako odpirajo vrata novih znanj željnim osnovnošolcem in srednješolcem. V delavnice povežejo aktualne, uporabne in zanimive vsebine s področja elektrotehnike, računalništva, informatike in telekomunikacij. Z veseljem gostijo tudi učitelje in svetovalne delavce, ki jih zanimajo področja delovanja in raziskovanja fakultete, pa predstavnike različnih podjetij in družb, za katere po dogovoru pripravljajo tudi vsebinsko specializirana praktična izobraževanja.

UM-Feri-akademija-izobrazba-magistrski-študij

Postanite konkurenčnejši s podiplomskim študijem na FERI

Magistrski študijski programi temeljijo na dodiplomskem študiju oz. so njegovo logično nadaljevanje. Omogočajo veliko izbirnih vsebin, ki študentom dajejo možnost, da se specializirajo za profil, ki ga želijo. Odkrijte sodobne magistrske študijske programe elektrotehnike, informatike, medijskih komunikacij, telekomunikacij, računalništva in mehatronike, s katerimi boste nadgradili in razvili svoje znanje ter postali konkurenčnejši na trgu dela.

Magistranti lahko študij nadaljujejo na tretji, doktorski stopnji študija, katerega namen je izobraziti strokovnjake s poglobljenim teoretičnim znanjem, s katerim bodo sposobni reševati tudi najzahtevnejše probleme. Poudarek je na individualnem raziskovalnem delu, kjer usposobljeni mentorji usmerjajo kandidata v znanstvene raziskave. Na voljo so trije doktorski študijski programi: elektrotehnika, medijske komunikacije ter računalništvo in informatika.

UM FERI je zagotovo pravi korak na poti do uspešne kariere. Prvi rok za vpis na perspektivne podiplomske inženirske programe je odprt še do 8. septembra! Več najdete na feri.um.si.

Vas zanima več iz te teme?
izobraževanja izobraževanja na daljavo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18