Strojna oprema
14.08.2005 11:27
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Twinhead bo razstavljal na Izola Boat Show 2005

Podjetji Geri Computer d.n.o. in Twinhead Gmbh sta se odločili nastopiti na mednarodnem sejmu navtike v Izoli. IZOLA BOAT SHOW letos že četrtič odpira svoja vrata. Od 20. do 25. septembra pričakujejo v izolski marini preko 15.000 obiskovalcev, ki si bodo ogledali približno 200 plovil v vodi ter vrsto obsejemskih prireditev. IZOLA BOAT SHOW je osrednji slovenski prodajni salon navtike. Vsako leto je njegov obseg raste, tako po številu bark v vodi in številu razstavljavcev, kot tudi številu obiskovalcev, ki je lansko leto preseglo 10.000. Na salonu se predstavljajo vodilne blagovne znamke novih in rabljenih navtičnih plovil, navtične opreme, navtičnih oblačil in obutve ter navtične literature. Zadovoljstvo razstavljavcev s prodajnimi rezultati, ki se radi vračajo na IZOLA BOAT SHOW, potrjuje dejstvo, da so tako kot v svetu tudi v Sloveniji tovrstni saloni izrednega pomena za kupce in razstavljavce. Jesenski termin (takoj za priznanimi sejmi v Friedrichfenu in Cannesu in tik pred genevskim sejmom) omogoča izdelovalcem in prodajalcem plovil, da si v pravem času zagotovijo naročila, kupcem pa prihranke.

Segment posebnih notesnikov, ki so namenjeni posebaj zahtevnim uporabnikom in so odporni na vlago, udarce, vodne kapljice in prah je v Sloveniji slabše razvit. Zatorej je predstavitev teh notesnikov na večjem sejmu nujna! Navdušeni jadralci in pomorščaki pa so idealna publika, ki bo znala te tehnične novitete tudi dovolj ceniti.

Na sejmu bo tako predstavljenih kar nekaj novih notesnikov proizvajalca Twinhead. Tako bodo lahko tehnični navdušenci pogledali in stestirali ultra majhne modele z 10,6- in 12-palčnim zaslonom. Na voljo in na ogled bodo tako predstavniki z tabora AMD kot INTEL. Posebej izpostavljeni pa bodo prenosniki Durabook, ki so odporni na vlago, udarce, vodne kapljice in tresljaje!


Prijavi napako v članku