Računalništvo, telefonija
13.09.2017 07:49

Deli z drugimi:

Share

Tu je všečni Xiaomi Mi Note 3!

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi Note 3 bo zlahka kos tudi najtežjim nalogam.
Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi Note 3 bo zlahka kos tudi najtežjim nalogam.

Podjetje Xiaomi želi postati vodilni proizvajalec pametnih mobilnih telefonov na svetu, kar je nedavno dokazalo s predstavitvijo inovativnega telefona Mi Mix 2 (http://bit.ly/Xiaomi-Mi-Mix-2-RN). Skupaj z njim pa je predstavilo še pametni mobilni telefon Mi Note 3, ki je prav tako všečen na pogled, saj spominja na zelo priljubljen model Mi 6, le da je opremljen s precej večjim zaslonom in razpolaga s številnimi tehnološkimi prednostmi. Novost je napreč opremljena s kar 14-centimetrskim oziroma 5,5-palčnim zaslonom ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk in zmogljivo strojno opremo, ki zajema osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 660 frekvence do 2,2 gigahercev in sistemski pomnilnik kapacitete šest gigabajtov, kar bo zadoščalo tudi za najzahtevnejša opravila in igranje naprednejših iger.

Na področju večpredstavnostni pametni mobilni telefon Xiaomi Mi Note 3 ponuja digitalni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk z dvakratno optično povečavo. Spletna kamera pa je opremljena s slikovnim tipalom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, ki zagotavlja odličen zajem sebkov. Tu najdemo še bralnik prstnih odtisov, baterijo zmogljivosti 3.500 miliamper ur in vmesnik USB-C. Ker je zagotovljena podpora za globalna mobilna omrežja to pomeni, da bomo novost lahko uporabljali kjerkoli po svetu.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi Note 3 je na voljo v treh različicah, pri čemer osnovna različica preračunanih 320 evrov ponuja šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in 64 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Za preračunanih 370 evrov pa bomo prejeli različico s 128 gigabajti prostora v črni barvi, za modro različico pa bo treba primakniti še preračunanih 10 evrov.


Prijavi napako v članku