Telefoni
01.08.2018 06:12
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prve prave fotografije novih iPhonov

Prve prave fotografije novih iPhonov
Prve prave fotografije novih iPhonov

Na spletu se že dlje govori o tem, da naj bi bila v letošnjem letu uporabnikom na voljo vsaj dva nova modela telefona iPhone. Zmogljivejši model naj bi bil opremljen z OLED zaslonom s 16,5-centimetrsko (6,5-palčno) diagonalo, veliko cenejši model pa naj bi ponujal klasični zaslon LCD s 15,5-centimetrsko oziroma 6,1-palčno diagonalo. Slednji bo cenovno najbolj dostopen, saj naj bi bilo zanj v Združenih državah Amerike treba odšteti »zgolj« preračunanih 565 evrov, kar ga bo naredilo zanimivega za marsikaterega uporabnika.

Da sta nova iPhona praktično že nared za prodajo, kažejo tudi fotografije, ki so bile nedavno objavljene na spletu. Gre za plastična modela novih iPhonov, ki dejansko prikazujeta pravo oziroma pristno obliko novih Applovih mobilnih naprav. Kot je razvidno iz objavljenih fotografij, bo cenejši oziroma manjši iPhone imel na voljo en fotoaparat, medtem ko bo večji ponujal dva fotoaparata visoke ločljivosti za kakovostnejše fotografije.

Poleg fotografij so bili razkriti tudi barvni odtenki, ki bodo na voljo. Večji iPhone oziroma iPhone X Plus bo na voljo v srebrni, temno sivi in celo zlati barvi, medtem ko bo cenejši model na voljo še v drugih barvah, kot so rumena, oranžna in modra. Iz tega je razvidno, da bo iPhone z zaslonom LCD s 15,5-centimetrsko oziroma 6,1-palčno diagonalo namenjen predvsem mlajšim uporabnikom storitev mobilne telefone in tistim, ki želijo izstopati v množici.


Prijavi napako v članku