Računalništvo, telefonija
07.01.2020 11:11
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljši zaslon z igranje računalniških iger

To je zdaleč najboljši zaslon z igranje računalniških iger!
To je zdaleč najboljši zaslon z igranje računalniških iger!

Podjetje Nvidia je nedavno predstavilo izsledke raziskave, ki je pokazala, da frekvenca osveževanja zaslona vpliva na igralne sposobnosti igričarja. Večja kot je namreč frekvenca osveževanja zaslona, boljši je izid pri igranju računalniških iger. To je tudi glavni razlog, zakaj so se pri podjetju ASUS odločili za pripravo po mnenju mnogih enega najboljših računalniških zaslonov za igre, ki je bil radovednim ljubiteljem iger predstavljen v okviru nedavnega sejma potrošniške elektronike CES 2020.

Računalniški zaslon ASUS ROG Swift 360 namreč baha s povprečno frekvenco osveževanja kar 280 sličic na sekundo. To v praksi dejansko pomeni, da se posamična slika izriše v zgolj 2,8 milisekundi. Prvi preizkusi novosti so pokazali, da gre za izjemen zaslon za igre brez primere, ki se zlahka prikupi tudi najzahtevnejšim.

ASUS ROG Swift 360 je tudi IPS računalniški zaslon z 62,2-centimetrsko oziroma 24,5-palčno diagonalo, ločljivostjo 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Novost ponuja še barvno osvetlitev ozadja in 178 stopinjski kot gledanja v vseh smereh in je seveda polno združljiva s tehnologijo Nvidia G-Sync. Zaslon ASUS ROG Swift 360 bo naprodaj v teku letošnjega leta, maloprodajna cena pa ni bila še razkrita, zagotovo pa ne bo ravno nizka.


Prijavi napako v članku