Telefoni
11.02.2019 09:16
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To je zagotovo najboljši telefon za ljubitelje sebkov!

Pametni mobilni telefon Vivo 15 Pro se bo zlahka prikupil ljubiteljem sekbov.
Pametni mobilni telefon Vivo 15 Pro se bo zlahka prikupil ljubiteljem sekbov.

Pri podjetju Vivo so po mnenju številnih strokovnjakov pripravili enega izmed najbolj zanimivih pametnih mobilnih telefonov Android doslej za ljubitelje sebkov. Tu namreč govorimo o najnovejšem pametnem mobilnem telefonu Vivo 15 Pro, ki je opremljen z izskočno spletno kamero presenetljive ločljivosti. Ta ima za zajem sebkov in opravljanje spletnih konferenc na voljo nadvse kakovostno slikovno tipalo ločljivosti kar 32 milijonov točk, kar je bistveno več od celotne konkurence.

Novi Vivo 15 Pro navdušuje tudi na račun bralnika prstnih odtisov. Ta je namreč nameščen pod steklo zaslona in ne zadnjo stran naprave ali pa na stranico ohišja, kot je to praksa za večino sodobnih pametnih mobilnih telefonov Android z mogočnimi zasloni. Preostala strojna oprema novosti pa obsega še zaslon s 16,2-centimetrsko oziroma 6,39-palčno diagonalo, mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 675, šest gigabajtov vgrajenega pomnilnika in 128 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov. Za zajem fotografij pa so na voljo kar trije digitalni fotoaparati, in sicer ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk (12 x 4 milijone slikovnih točk), osem milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk. Za dovolj avtonomije delovanja pa skrbi zmogljiva baterija kapacitete 3.700 miliamper ur, za hitro polnjenje pa je bilo poskrbljeno s tehnologijo Dual Engine Fast Charging.

Več podrobnosti o pametnem mobilnem telefonu Vivo 15 Pro bo podjetje razkrilo 20. februarja letos, in sicer v okviru mednarodne konference mobilne telefonije MWC v Barceloni. Takrat bosta seveda razkrita tudi maloprodajna cena in dobavljivost novosti širom sveta, vključno z Evropo.


Prijavi napako v članku