Avtomoto
11.06.2022 14:06
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To električno kolo je prava izbira pred najbolj vročimi poletnimi meseci

Električno kolo utegne biti v vročih poletnih mesecih vaše najbolj priljubljeno prevozno sredstvo.
Foto: Tomtop
Foto: Tomtop

Z električnim kolesom boste v vročih poletnih mesecih lažje prekolesarili daljše razdalje, pa tudi kak klanec boste »oddelali« ne tako zadihani kot sicer. Kolesarjenje bo postalo lahkotnejše, še vedno pa boste na svežem zraku naredili nekaj zase.

Med pestro izbiro zanimivih e-koles smo našli kolo BEZIOR X500Pro. Spletni prodajalec Tomtop ga na TEJ POVEZAVI ponuja za 969,93 €.

Električno kolo BEZIOR X500Pro se lahko pohvali z nosilnostjo do 200 kilogramov, tako da je primerno tako rekoč za vsakega. Zmogljiv motor moči 500 W doseže hitrost do 30 km/h in je kos do 30-odstotnemu vzponu. Je mešanica gorskega in mestnega kolesa. Kolo je zložljivo, baterijo pa ima vgrajeno v okvir.

26-palčna kolesa ter vzmeti tako na sprednjem kot na zadnjem kolesu bodo poskrbeli, da bo vožnja udobna. Prednje blažilne vilice in vzmetenje zadaj zmanjšujeta tresljaje in se v trenutku odzoveta na različne cestne razmere. V polnem električnem načinu, kjer vse postori električni motor, boste na papirju prevozili do 45 kilometrov (s popolnoma napolnjeno baterijo). V hibridnem načinu, kjer električnemu motorju pomagate s poganjanjem, pa do 100 kilometrov. Sam doseg je pri električnih vozilih navadno krajši, saj realni pogoji in vožnja niso vedno optimalni.

Za zavidljive dosege poskrbi litijska baterija velikosti 10,4 amperskih ur. Popolnoma izpraznjeno boste napolnili v 4-6 urah. V specifikacijah je zapisano, da je kolo primerno za osebe velikosti 165-190 centimetrov. Za varnost kolesarja skrbijo disk zavore. LCD zaslon na krmilu prikazuje stanje baterije, trenutno hitrost in prevoženo razdaljo in prestavo.

Električno kolo BEZIOR X500Pro vas čaka na TEJ POVEZAVI. Na voljo je v zeleni barvi ali rumeno-črni kombinaciji. Vaše je lahko brez dodatnih dajatev, saj vam ga dostavijo iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električno kolo


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667