Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
12.04.2024 12:00

Deli z drugimi:

Share

Tiho, močno, inteligentno: Vzpon visokotehnoloških sesalnikov

Naša vsakodnevna opravila se srečujejo z nenehnimi inovacijami, ki prinašajo nove rešitve in možnosti za izboljšanje naših opravil. Od pametnih domov, ki se lahko prilagajajo našim potrebam in zmanjšujejo porabo energije, do mobilnih aplikacij, ki nam omogočajo, da opravimo nakup ali rezervacijo z nekaj dotiki na zaslonu, tehnologija nenehno oblikuje način, kako živimo, delamo in komuniciramo.

Samsung je s svojim najnovejšim brezžičnim pokončnim sesalnikom postavil nove standarde za gospodinjske aparate. Sesanje transformira iz nujnega zla v tehnološko doživetje, ki prinaša zadovoljstvo in učinkovitost v enem.

Moč in inteligenca v elegantnem paketu

Sesalnik Bespoke Jet AI ni običajna naprava za čiščenje. V resnici je znan kot superjunak čistosti v svetu gospodinjskih pripomočkov. Z impresivno sesalno močjo do 280 W ta sesalnik ni samo naprava, ki odstranjuje umazanijo, je naprava, ki sesanje spremeni v zabavno opravilo.

Inteligentna tehnologija, ki razume vaš dom

Z vključitvijo tehnologije Optimum Tech AI sesalnik Bespoke Jet AI presega tradicionalne meje. Samodejno zaznavanje vrste tal, od trdih površin do preprog, in prilagajanje moči sesanja ter hitrosti vrtenja krtače so lastnosti, ki izpostavljajo sesalnik kot izjemen dosežek v tehnologiji čiščenja. Z možnostjo do 100 minut neprekinjenega čiščenja, zmogljivim motorjem HexaJet in dolgo življenjsko dobo baterije je ta sesalnik zasnovan za dosego maksimalne učinkovitosti.

Dizajn in dodatki, ki navdušujejo

Poleg moči in inteligence sesalnik sesalnik prinaša raznoliko dodatno opremo, kot sta aktivna dvojna krtača z vgrajenimi LED lučmi in tanka LED Krtača+ za težko dostopne kotičke, kar omogoča globinsko čiščenje brez napora. Najboljše pri tem sesalniku pa je, da ne izgleda, kot klasičen sesalnik, ampak kot lep dizajnerski kos za dnevno sobo. Nič več skrivanja sesalnika v kot ali omare.

Higiena na najvišji ravni

Higiena je ključnega pomena pri domačem čiščenju in Samsung je šel še korak dlje z nadgrajeno čistilno postajo vse-v-enem. Inovacija uporablja tehnologijo Air Pulse za samodejno praznjenje posode za prah, kar zagotavlja hitrejše in bolj higienično čiščenje. Med praznjenjem posode za prah tehnologija Air Spin Edge ustvari močan vrteči se ciklon, ki odstrani vse ostanke, vključno s problematičnimi lasmi, ki so se ujeli v rešetki. To zagotavlja učinkovito odstranjevanje odpadkov. Izboljšan večplastni filtrirni sistem zajame drobne prašne delce z neverjetno 99,999-odstotno učinkovitostjo. Poleg tega 99-odstotna stopnja odstranjevanja problematičnih las skrbi, da bo posoda za prah vedno pripravljena na naslednje čiščenje.

V svetu, kjer je čas bistvenega pomena in kjer iščemo načine, kako naše bivanje narediti bolj prijetno, Samsung brezžični sesalnik ni le orodje, ampak partner v ustvarjanju čistejšega, bolj zdravega doma. Dobrodošli v novo dobo čiščenja, kjer sesanje postane del vašega življenjskega sloga – učinkovito, inteligentno in brez kompromisov.

Preizkusite ga!

Verjamemo v pomembnost dobre izbire za urejen dom, zato vam Samsung s posebno ponudbo želi olajšati odločitev. Ob nakupu določenih modelov Samsung Jet sesalnikov vam nudi možnost vračila naprave v 100 dneh, če z njo niste popolnoma zadovoljni.

Promocijsko obdobje traja od 1. aprila do 31. maja 2024 ali dokler ne poidejo zaloge. Podrobnosti in pogoji promocije so na voljo tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung Samsung Bespoke Jet

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več