Računalništvo, telefonija
25.05.2018 19:08

Deli z drugimi:

Share

Tenis z Rolanda Garrosa pri T-2 tudi v 4K ločljivosti

Tenis z Rolanda Garrosa pri T-2 tudi v 4K ločljivosti
Tenis z Rolanda Garrosa pri T-2 tudi v 4K ločljivosti

Družba T-2 bo uporabnikom svojih storitev v sodelovanju z Eurosportom v času odprtega teniškega prvenstva Francije kot edini telekomunikacijski operater v Sloveniji ponudila ogled teniških tekem z rdečega peska Rolanda Garrosa v 4K resoluciji.

Program Eurosport bo v ultra HD ločljivosti na voljo v času trajanja turnirja, od nedelje, 27. maja, do nedelje, 10. junija, in bo označen kot Eurosport 4K. Na voljo bo uporabnikom v Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Španiji, v Sloveniji pa bo dosegljiv zgolj preko omrežja operaterja T-2. Spremljanje programa Eurosport v ultra HD ločljivosti bo omogočeno uporabnikom s 4K TV vmesnikom Amino Kamai 7 v vseh programskih shemah. Obstoječi uporabniki lahko katerikoli obstoječi TV vmesnik, ki ga trenutno uporabljajo, brezplačno zamenjajo za 4K TV vmesnik v poslovalnici ali na prodajnem mestu T-2.

Član poslovodstva T-2 Gregor Štampohar je izrazil zadovoljstvo nad tovrstnim sodelovanjem z Eurosportom in poudaril: »V družbi T-2 smo ponosni, da lahko kot prvi slovenski operater našim uporabnikom omogočimo ogled športnih in dokumentarnih vsebin v 4K resoluciji. Tudi v prihodnje načrtujemo številne novosti, ki bodo našim uporabnikom še izboljšale uporabniško izkušnjo.«

Poleg 4K ločljivosti bo sicer celoten teniški turnir na voljo tudi v HD kakovosti na rednih kanalih Eurosport 1 in Eurosport 2.


Prijavi napako v članku