COMMA d. o. o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 50145070
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1865498000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 7336 187
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Matjaž Lukarič, Mia Lukarič Gorup

Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam 24 ur na dan, vse dni v tednu. Z njihovo pomočjo se podjetja uvrstijo na višja mesta v iskalnikih in omogočajo enostavno in uporabnikom prijazno upravljanje spletnih strani.

Podjetja, ki vstopajo na trg, potrebujejo zanesljivega partnerja, ki jim pomaga pri prepoznavnosti s celostno grafično podobo in uveljavljanju njihovih produktov. V družbi Comma se ukvarjajo s takšnimi predstavitvami. Izdelajo kakovostna, intereaktivna spletna mesta, pripravijo celotno grafično podobo podjetja in primerno oglaševanje. Osnovne storitve, ki jih nudijo, so izdelava spletnih strani in trgovin ter optimizacija in oglaševanje teh spletnih mest. Nadgradnja osnovne ponudbe je izdelava logotipov podjetij, izdelava celostne grafične podobe, pomoč pri arhiviranju podatkov ter upravljanje in vzdrževanje strežnikov.

Poleg izdelave spletnih strani ponujajo registracijo, podaljšanje in prenos domen vseh končnic. Spletno gostovanje nudijo za spletne trgovine, spletne strani in aplikacije. Prav tako ponujajo shranjevanje podatkov v oblaku (angl. cloud backup)

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

V podjetju Comma so usposobljeni za celoten proces izdelave spletnih strani, od načrtovanja do končne podobe. Spletne strani so unikatne, pripravljene za enostavno uporabo. So pregledne, barvno usklajene in celovite. Če podjetje nima svojih iztočnic, strokovnjaki v podjetju pomagajo z iskanjem primernega videza in vsebin. Njihovi pisci besedil so med najboljšimi, zato bodo besedila pripravili na razumljiv in ustrezen način.

V sodobnem svetu so vse bolj uveljavljene spletne trgovine, kjer poteka prodaja 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Comma d. o. o. nudi izdelavo teh trgovin, s katerimi lahko upravljamo kjerkoli in kadarkoli. Oddaljenost strank ni pomembna, stroški pa so, v primerjavi s klasično trgovino, nizki. Najpogosteje uporabljeno orodje za spletno prodajo je spletna trgovina Magento. Pripravijo jo z enostavno možnostjo določanja grafičnega dizajna za posamezne nivoje kategorij in izdelkov, napredno iskanje, filtriranje, primerjavo izdelkov. Vse pomembnejše vsebine, kot so statusi naročil, upravljanje s strankami in naslovi za dostavo, s seznami izdelkov, e-obveščanje, je mogoče urejati povsem preprosto preko pregledne nadzorne plošče.

Oglaševanje in optimizacija

Comma d. o. o. nadalje pomaga pri trženju spletnih strani. Vsako podjetje stremi k čim večjem obisku in prepoznavnosti. Najprej pripravijo ustrezna besedila za oglaševanje na spletnih brskalnikih, denimo Googlu, ali za oglaševanje s pasicami, na socialnih omrežjih ali drugih vstopnih spletnih točkah (kot so Youtube, novičarske strani, aplikacije, tematski portali in podobno). Pri pripravi se prilagodijo zahtevam brskalnikov, vse z namenom, da so strani na njih visoko uvrščene.

Pred začetkom dela izdelajo analizo ključnih besed in analizo konkurence. Ustvarijo celostne kampanje po celotnem spletu, ki so usmerjene k določenim ciljnim kupcem in prilagojene glede na vložek, ki so ga podjetja pripravljena nameniti za oglaševanje. Comma ponuja pakete Google in Facebook oglaševanja že od 100 EUR naprej, odvisno od potreb in želja naročnika.

Grafična podoba

V okviru grafične podobe izdelajo in oblikujejo logotipe, celostno grafično podobo, pasice (bannerje), CD/DVD predstavitve, štampiljke, nalepke za avto, tiskovine (brošure, vizitke, koledarje, embalaže, majice, vabila, letake, kuverte, usmerjevalne table, zastave). Tiskajo tako manjše kot tudi večje količine izdelkov. Za vse informacije obiščite spletno stran https://www.comma-it.com/ ali jim pišite na elektronski naslov info@comma-it.com v delovnem času od ponedeljka do petka med 8. in 16.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja COMMA d. o. o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMMA d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.