Telefoni
30.09.2019 13:55

Deli z drugimi:

Share

Temu telefonu se pravi ljubitelji mobilnih iger enostavno ne bodo mogli upreti!

Pametni mobilni telefon Sharp AQUOS Zero2 je pisan na kožo ljubiteljem mobilnih iger!
Pametni mobilni telefon Sharp AQUOS Zero2 je pisan na kožo ljubiteljem mobilnih iger!

Ker so mobilne igre vse bolj v vzponu, so se pri podjetju Sharp odločili za pripravo posebne različice pametnega mobilnega telefona družine AQUOS, ki je namenjen predvsem igranju mobilni iger. Tu gre za oblikovno všečni pametni mobilni telefon Sharp AQUOS Zero2, ki je pričakovano opremljen z nadvse zmogljivo strojno opremo. To v praksi pomeni, da bomo lahko z njim brez težav poganjali tudi grafično najzahtevnejše sodobne mobilne igre, sam nakup telefona decembra letos pa ne bo ravno poceni, čeprav pri podjetju Sharp njegove maloprodajne cene javnosti še niso razkrili.

Največja odlika pametnega mobilnega telefona Sharp AQUOS Zero2 je nedvomno zaslon s 16,3-centimetrsko oziroma 6,4-palčno diagonalo ločljivosti 2.340 x 1.080 slikovnih točk. Novost se namreč lahko kot pri nasploh pobaha s kar 240 herčno frekvenco osveževanja, kar pomeni, da bo zaslon slike prikazoval tekoče tudi v navezi z najbolj dinamičnimi mobilnimi igrami. V zaslon je vgrajen bralnik prstnih odtisov, spletna kamera pa ponuja ločljivost osem milijonov slikovnih točk.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona Sharp AQUOS Zero2 prav tako ne razočara. Ta namreč obsega zmogljiv mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 855, osem gigabajtov sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 256 gigabajtov vgrajenega pomnilnika za shranjevanje podatkov. Med povezavami pa najdemo podporo za mobilna omrežja 4G VoLTE, nepogrešljivi brezžični povezavi Wi-Fi (802.11 ac) in Bluetooth (5.0), navigacijski sisem GPS in druge uporabne tehnologije.

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pametnemu mobilnemu telefonu Sharp AQUOS Zero2 zagotavlja baterija zmogljivosti 3.130 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Dimenzije novosti znašajo 158 x 74 x 8,8 milimetrov in tehta 143, naprava bo na voljo v dveh barvah, in sicer črni in beli. Več o enem najboljših telefonov za igranje mobilnih iger Sharp AQUOS Zero2 pa bo znano kmalu.


Prijavi napako v članku