Telefoni
Telefonija
Paketi in akcije
10.07.2024 11:53
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije podarja tri mesečne naročnine ter dodatno naročnino za vsako osvojeno olimpijsko medaljo naših športnikov

Telekom Slovenije naročnikom svojih najbolj priljubljenih mobilnih paketov ob nakupu katerekoli naprave Samsung LTE/5G (mobitela, tablice ali pametne ure) z vezavo naročniškega razmerja podari tri mesečne naročnine.

Za vsako osvojeno medaljo naših športnikov na olimpijskih igrah v Parizu pa bo podaril še dodatno naročnino. Če torej naši športniki v Parizu osvojijo 5 olimpijskih medalj, Telekom Slovenije podari 8 mesečnih naročnin.

Hkrati Telekom Slovenije svojim mobilnim naročnikom, ki bodo v Franciji med 26. julijem in 11. avgustom navijali za naše športnike, podarja neomejen prenos podatkov in turistično zavarovanje Brezskrbni.

Naročnikom mobilnih paketov Telekoma Slovenije v Franciji ne bo potrebno iskati WiFi-omrežij. Brezplačen neomejen prenos podatkov se bo naročnikom aktiviral samodejno, ko se bodo med 26. julijem in 11. avgustom prvič povezali v omrežje kateregakoli francoskega operaterja, o čemer bodo obveščeni z SMS-sporočilom.

Neomejenost prenosa podatkov vključuje limit hitrosti, ki se aktivira ob dosegu 100 GB prenosa podatkov. Če naročnik doseže 100 GB prenosa podatkov, se prenos podatkov nadaljuje iz količine, ki jo ima v državah območja EU-tarife na voljo v okviru svojega paketa. V primeru porabljene celotne količine prenosa podatkov se hitrost pri operaterjih v Franciji zniža na 2/1 Mbit/s.

Telekom Slovenije svojim mobilnim naročnikom v Franciji podarja tudi brezplačno turistično zavarovanje Brezskrbni. Edini pogoj je, da si naročniki brezplačno turistično zavarovanje aktivirajo med 26. julijem in 11. avgustom na portalu Moj Telekom.

Telekom Slovenije sodi med največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Med drugim je tudi tradicionalni pokrovitelj slovenskih olimpijskih reprezentanc.

Ponudba z nakupom naprave Samsung velja za obstoječe in nove naročnike mobilnih paketov Naj, SUPR in SUPR najst ter Druga številka – Naj, Druga številka – Naj poslovni, 360 Varni A, 360 Varni B in 360 Varni C, in sicer do zaključka olimpijskih iger, to je do 11. avgusta.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Telekom Slovenije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več