Življenjski slog
29.11.2021 14:40
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tehnologija je transformirala tudi človeško intimo

V zadnjih nekaj desetletjih se je odnos do seks igrač temeljito spremenil, tudi po zaslugi tehnologije.
Na sveterotike.si boste našli "igračke" tako za ženske kot za moške.
Na sveterotike.si boste našli "igračke" tako za ženske kot za moške.

Vibrator, ki je bil nekoč dobro skrit pred radovednimi očmi nekje zadaj v omari, je sedaj nekaj povsem običajnega v  gospodinjstvu. Ne samo, da so erotične igrače postale del kulturne identitete, postale so bistvena sestavina spolnega življenja ljudi.

Ta sprememba odnosa do spolnih igrač je deloma tudi posledica inovacij v industriji. Minili so dnevi, ko so seks igrače izgledale kot cenene plastične figure. Skupaj z ostalo potrošniško tehnologijo so postale tudi erotične igrače pametnejše in kakovostnejše. Današnje igračke oblikujejo spolni vzgojitelji, zdravstveni delavci in ostali veljaki na tem področju. Osrednji material ni več plastika, ampak vrhunski silikon, ki ga dopolnjujejo Bluetooth tehnologija, nastavljivi vzorci vibracij in ostale funkcije, zasnovane za maksimalni užitek. Tehnologija pa ni omejena samo na premijske izdelke, ampak je prisotna tudi pri najbolj vsakdanjih igračah.

Katere erotične igrače so krive za največje valove užitka?

Če ste kdaj sami ali pa s partnerjem raziskovali spletne seks trgovine, kot je to sex shop sveterotike.si, potem ste zagotovo opazili kup različnih igračk in kar naenkrat niste vedeli, kaj bi preizkusili oziroma kupili. Mogoče vibrator? Obroček? Erotična oblačila? Izbira je zagotovo težka, saj ima vsak posameznik različne potrebe in različne erogene cone. Spodnja dva izdelka vam bosta nekoliko olajšala izbiro in popestrila intimne trenutke.

Ženske ga naravnost obožujejo!

Izbrali smo blagovno znamko Satisfyer. Glavna razloga sta kvaliteta in širok nabor izdelkov. Izdelek, ki jih je postavil na seks zemljevid, je klitoralni stimulator Satisfyer Pro 2 Next Generation. Gre za eno najbolj priljubljenih erotičnih igrač na trgu, kar so izpostavili tudi v največjih ženskih revijah Cosmopolitan, Glamour in Elle. Je nadaljevanje priljubljenega stimulatorja, ki so ga dodatno izboljšali z mehko glavo iz higienskega silikona. Glava je prav tako večja in širša, zato še bolje obdaja klitoris in nudi zares edinstvene občutke med uporabo.

Vizija ustvarjalcev je bilo izdelati univerzalno spolno igračko, ki bi lahko na enostaven način zadovoljila vse potrebe katere koli ženske, še posebej tistih uporabnic, ki težje doživijo orgazme. To jim je tudi uspelo z unikatnim sistemom stimulacije, ki razvaja točno določene točke, s katerimi bo doživljanje vrhunca hitro, enostavno in predvsem bolj intenzivno kot kadar koli prej. Vse to so spravili v elegantno in privlačno zunanjost, ki pooseblja razvoj seks igrač v zadnjih nekaj letih.

Satisfyer Pro 2 je izdelan s posebno zaobljeno konico, ki jo vstavite na klitoris. Konica nežno objame klitoris, na vas pa je, da upravljate z gumbom in načinom zadovoljevanja. Stimulator ustvarja vakume in vibracije, ki zajemno poskrbita za neskončno valov užitkov. Izbirate lahko med 11 različnimi stopnjami pulziranja, ki brezstično prodirajo v klitoris. Skriti nasvet: pulziranje je močnejše pod vodo.

Naj vam krajša čas vibracijski zajček

Poskočen vibracijski zajček Satisfyer Pro G Spot si deli nekaj podobnosti s klitoralnim simulatorjem. Tudi on za zagotavljanje užitka ustvarja tlačno valovanje, ki zagotavlja globljo stimulacijo. Hkrati pa uporablja tudi klasične vibracije in poskrbi za senzualno stimulacijo G točke. Preklapljate lahko med 3 intenzivnosti vibracij, v kombinaciji s 7 ritmi valovanja na sami gredi penisa. To še ni vse, na izbiro je še kar 11 različnih načinov sesanja na posebno oblikovanem stimulatorju klitorisa.

Vibrator rabbit Satisfyer Pro je vseeno med samo uporabo izredno tih in ne bo motil vašega intimnega ambient z mehanskimi zvoki. Ima klasično rabbit obliko, ki pa kljub nevpadljivi obliki skriva številna presenečenja. Vaša naloga je, da jih odkrijete zase.

Moški pripomočki za edinstveno stimulacijo

Satisfyer Men je kolekcija moških masturbatorjev, obročkov in ostalih pripomočkov za izboljšanje spolne izkušnje. Izbirate lahko med masturbatorji, ki simulirajo oralni ali vaginalni seks. Če vam to ni dovolj oziroma si želite še večje dogodivščine, potem je za vas primeren masturbator Satisfyer Men One, ki je nastal v sodelovanju s priznanim zvezdnikom filmov za odrasle Rocco Siffredi. Zagotavlja namreč najbolj intenzivno stimulacijo s sladkim presenečenjem, ki vas čaka v izredno mehki notranjosti.

Ste pripravljeni na užitek? Obiščite sex shop sveterotike.si, izberite sebi primerno spolno igračko in se prepustite užitku.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Digital.si, Mojca Petan s.p.

Rašica 31a, 1315 Velike Lašče, Tel: 070 175 175
Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ... Več