Računalništvo, telefonija
Igre
09.12.2022 15:21

Deli z drugimi:

Share

Tedenske brezplačne igre Steam in Epic Games (8. 12. – 15. 12.)

Odločili smo se, da vas bomo tedensko obveščali, katere igre si lahko naložite brezplačno ali pa jih vsaj preizkusite. Tudi če jih ne nameravate igrati, vam nič ne škoduje, če si jih naložite v svojo knjižnico. Morda si boste v prihodnosti premislili in si boste hvaležni, da ste si jo takrat preventivno sneli s platforme Steam ali Epic Games. Če si račun delite z bratom ali sestro, je odločitev še toliko bolj smiselna.

Poglejmo si, katere brezplačne igre so na voljo ta teden.

Brezplačne igre na Epic Games 8. 12. – 15. 12. 2022

Epic Games vsak teden v svojo knjižnico doda nove brezplačne igre. Kaj so pripravili za ta teden?

Saints Row 4 Re-Elected

Saints Row IV Re-Elected vam ponuja najboljši način, da izkusite četrto nadaljevanje v tej franšizi, ki si je marsikateri element sposodil iz GTA. Poleg dodatne vsebine so izboljšani tudi vizualni elementi igre, da so bolj podrobni in zdaj lahko deluje pri višjih ločljivostih na sodobnih gaming škatlah.

Igro si lahko brezplačno snamete tukaj.

Wildcat Gun Machine

Druga brezplačna igra je ta teden Wildcat Gun Machine, ki prav tako ponuja zdravo dozo akcije in kaosa. Ta indie igra vas postavi v ječo, polno zavojev in preobratov, v kateri boste raziskovali in se spopadali z različnimi nevarnimi izzivi, seveda tudi s hordami različnih pošasti.

Brezplačna igra Wildcat Gun Machine vas čaka tukaj.

Imamo pa še boljšo novico za vse ljubitelje iger. Epic Games bo od 15. decembra do 5. januarja vsak dan podaril eno igro. V tem obdobju si boste tako lahko sneli kar 15 brezplačnih iger. Brez skrbi. Ko bo čas za obdarovanje, vas bomo na to tudi spomnili.

Steam brezplačne igre/dodatki 8. 12. – 15. 12.

Steam tudi vsak teden pripravlja nove brezplačne igre, čeprav običajno manj razburljive naslove kot Epic Games.

Capcom Arcade Stadium: Final Fight

Zelo kratek čas imate priložnost svoji Steam zbirki iger dodati še Capcom Arcade Stadium: Final Fight. Za začetek si boste morali naložiti osnovno igro Capcom Arcade Stadium, ki je prav tako brezplačna. Nato obiščite profil igre Final Fight na Steamu in jo dodajte k obstoječi zbirki. Enostavno.

Portal with RTX

Končno je izšla osvežena izdaja hvaljenega Portala. Najboljši del je, da lahko vsi uporabniki z običajno izdajo v svojih knjižnicah brezplačno prevzamejo DLC dodatek Portal RTX. Z vso izboljšano grafiko in podporo za sledenje žarkom, NVIDIA DLSS 3 in NVIDIA Reflex je ta različica portala zelo impresivna. Ko združite nove funkcije z odličnim igranjem, imate klasiko, ki lahko osvoji srca nove generacije igralcev.

Spodaj si oglejte razliko med obema različicama. Originalna različica je do 13. decembra na voljo za manj kot 1 €.

Prime Gaming brezplačne igre

Tudi Amazon nas je razveselil z novimi brezplačnimi igrami.

  • Quake
  • Rose Riddle 2: Werewolf Shadow
  • The Amazing American Circus
  • Banners of Ruin
  • Brothers: A tale of Two Sons
  • Spinch
  • Desert Child
  • Doors: Paradox

Če želite brezplačno dodati te igre v svojo zbirko, boste morali postati Amazon Prime naročnik. Če se vam to ne sliši ravno najbolje, se lahko brezplačno prijavite na mesečni preizkus. Po 30 dneh pa se enostavno odjavite od naročnine. V tem času pa si lahko snamete vse zgoraj naštete brezplačne igre. Kako? Pojdite na spletno stran Prime Gaming in sledite navodilom.

Ostale brezplačne igre: The Witcher, Wolfenstein, The Sims 4 …

Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein: Enemy Territory je je brezplačna prvoosebna strelska igra za več igralcev iz 2. svetovne vojne, ki temelji na doseganju ciljev. Na platformi GOG si jo lahko do nadaljnjega snamete brezplačno.

The Witcher: Enhanced Edition

Če ne uporabljate GOG Galaxy, je zdaj morda čas, da si premislite. Vsak uporabnik GOG lahko prvo igro v trilogiji The Witcher dobi brezplačno. Vstopite v mračni domišljijski svet, kjer boste lahko postali legendarni Geralt iz Rivije. Vse, kar morate storiti, je, da si naložite GOG Galaxy, najdete The Witcher: Enhanced Edition na seznamu iger in kliknite na “Prenos”.

The Sims 4

Legendarna franšiza The Sims je pred kratkim presenetila svoje zveste igričarje in osnovno igro The Sims 4 za vedno ponudila za brezplačno namestitev, bodisi na platformi Steam ali EA aplikaciji (prej Origin). Potegnite si eno izmed omenjenih trgovin, najdite igro in si jo brezplačno prenesite.

Se vidimo čez 7 dni, ko bo čas za nove Epic Games in Steam brezplačne igre.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Steam igre Video igre


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več