Računalništvo, telefonija
Igre
27.01.2023 13:20

Deli z drugimi:

Share

Tedenske brezplačne igre Steam in Epic Games (26. 1. – 2. 2. 2023)

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Odločili smo se, da vas bomo tedensko obveščali, katere igre si lahko naložite brezplačno ali pa jih vsaj preizkusite. Tudi če jih ne nameravate igrati, vam nič ne škoduje, če si jih naložite v svojo knjižnico. Morda si boste v prihodnosti premislili in si boste hvaležni, da ste si jo takrat preventivno sneli s platforme Steam ali Epic Games. Če si račun delite z bratom ali sestro, je odločitev še toliko bolj smiselna.

Poglejmo si, katere brezplačne igre so na voljo ta teden.

Scarlet Nexus na voljo za brezplačen preizkus do 30. januarja

Priljubljena JRPG Scarlet Nexus je na voljo kot del Steamove brezplačne vikend ponudbe. V tem naslovu boste postali elitni psionik, ki lahko uporablja ekstrasenzorne moči. Uporabite jih za zaščito človeštva pred mutanti, ki so se pojavili z neba.

Za brezplačno vikend preizkušnjo obiščite spletno stran Steam in dodajte igro v knjižnico. Po koncu vikenda se boste morali na žalost posloviti od igre.

Brezplačne igre na Epic Games 26. 1. – 2. 2. 2023

Epic Games vsak teden v svojo knjižnico doda nove brezplačne igre. Kaj so pripravili za ta teden?

Hell is Others

Others is Hell vas popelje v Century City, kraj, ki je na meji med resničnostjo in norostjo. V tej igri boste poskušali preživeti v mestu, polnem neznanega zla in drugih igralcev.

Adios

Druga brezplačna igra pripoveduje zgodbo o razmerju med prašičerejcem in mafijskim morilcem. Prašičerejec se je odločil, da po letih podlega dela dokončno prekine vezi z mafijo. Toda v tovrstnem poslu ni izhoda. Morilec za mafijo bo svojega prijatelja poskušal prepričati, naj ne naredi napake in naj ostane v poslu.

Znane so tudi brezplačne igre za naslednji teden. Veselite se lahko igre City of Gangsters in neodvisen naslov v priznani franšizi Dishonored. Gre za igro Dishonored: Death of the Outsider, kjer lahko prevzamete vlogo ultimativne morilke, Billie Lurk.

Brezplačne indie igri Syberia in Syberia II

Potopite se v nepozabno zgodbo, pripovedovano iz tretjeosebne perspektive Kate Walker, katere poslovno potovanje se spremeni v pravo avanturo. Zahvaljujoč privlačnemu zapletu in dobro zasnovanim ugankam je serija pridobila komercialni uspeh in predano bazo oboževalcev. Syberia in Syberia II sta vam za kratek čas na voljo brezplačno. Da bosta postali del vaše knjižnice iger, obiščite spletno stran Indie Gala Store, najdite profil za Syberia in Syberia II in ju dodajte v zbirko. Razumljivo boste morali imeti aktivni račun na omenjeni trgovini.

Steam brezplačne igre/dodatki 26. 1. – 2. 2. 2023

Steam tudi vsak teden pripravlja nove brezplačne igre, čeprav običajno manj razburljive naslove kot Epic Games.

  • The Cycle: Frontier DLC – brezplačno lahko prevzamete DLC dodatek Fortuna Survivor Pack, ki zajema celoten komplet kostuma Survivor, orožje Survivor’s Blade in 250 Aurum. Akcija je na voljo tako na Steamu kot tudi v trgovini Epic Games. Za brezplačni prenos dodatka boste potrebovali originalno igro.

Prime Gaming brezplačne igre

Tudi Amazon nas je razveselil z novimi brezplačnimi igrami.

  • The Evil Within 2
  • Dishonored 2
  • Lawn Mowing Simulator
  • Metal Slug, Metal Slug X, Metal Slug 3
  • Breathedge
  • The King of Fighters 2003
  • The Last Blade 1 in 2

Če želite brezplačno dodati te igre v svojo zbirko, boste morali postati Amazon Prime naročnik. Če se vam to ne sliši ravno najbolje, se lahko brezplačno prijavite na mesečni preizkus. Po 30 dneh pa se enostavno odjavite od naročnine. V tem času pa si lahko snamete vse zgoraj naštete brezplačne igre. Kako? Pojdite na spletno stran Prime Gaming in sledite navodilom.

Ostale brezplačne igre: The Witcher, Wolfenstein, The Sims 4 …

Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein: Enemy Territory je je brezplačna prvoosebna strelska igra za več igralcev iz 2. svetovne vojne, ki temelji na doseganju ciljev. Na platformi GOG si jo lahko do nadaljnjega snamete brezplačno.

The Sims 4

Legendarna franšiza The Sims je pred kratkim presenetila svoje zveste igričarje in osnovno igro The Sims 4 za vedno ponudila za brezplačno namestitev, bodisi na platformi Steam ali EA aplikaciji (prej Origin). Potegnite si eno izmed omenjenih trgovin, najdite igro in si jo brezplačno prenesite.

Se vidimo čez 7 dni, ko bo čas za nove Epic Games in Steam brezplačne igre.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Steam igre Video igre


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več