Računalništvo, telefonija
14.08.2019 13:41

Deli z drugimi:

Share

Ta prenosni računalnik je resnično nekaj posebnega!

Pri prenosniku Sony VAIO SX12 zagotovo ne bo zmanjkalo priključkov!
Pri prenosniku Sony VAIO SX12 zagotovo ne bo zmanjkalo priključkov!

Podjetje Sony je najavilo splošno razpoložljivost njihovega najnovejšega prenosnega računalnika družine VAIO, ki je dejansko nekaj posebnega in je na račun tega navdušil že mnoge. Ta je namreč opremljen z bogato paleto priključkov, ki bodo zagotovo prišli prav ob vsaki priložnosti. Na prenosnik kompaktne oblike je inženirjem podjetja Sony namreč uspelo »namestiti« tri vmesnike USB-A, enega USB-C, video izhod HDMI, bralnik pomnilniških kartic SD, priključek za slušalke in mikrofon, ethernet vmesnik ter celo nekoliko zastareli video izhod VGA.

Poleg tega prenosni računalnik Sony VAIO SX12 opremljen z visokoločljivim zaslonom z 30,5-centimetrskim oziroma 12.palčnim zaslonom razpolaga z nadvse zmogljivo strojno opremo. Ta namreč obsega zmogljiv Intelov procesor Core i5, hiter sistemski pomnilnik kapacitete osem gigabajtov in pogon Solid State z 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Zanj bomo v Združenih državah Amerike morali odšteti okoli preračunanih 1.073 evrov.

Za nekoliko bolj zahtevne uporabnike pa ima podjetje Sony na voljo precej zmogljivejši model prenosnega računalnika VAIO SX12. Ta je namreč opremljen z Intelovim procesorjem Core i7, 16 gigabajti sistemskega pomnilnika in enim terabajtom pogona Solid State. Temu primerna je seveda tudi cela, saj je ta model v Združenih državah Amerike ocenjen na preračunanih 1,895 evrov.


Prijavi napako v članku