Telefoni
09.12.2022 12:25
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ta božič častimo (HONOR) ljudi, ki nam pomenijo največ!

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Ko se ozremo nazaj skozi leto in ugotovimo, da je za nami še eno leto, v katerem smo doživeli lepe in manj lepe trenutke, je ena stvar skupna vsem: najbolj smo hvaležni za tiste trenutke in ljudi, ki so bili poleg nas, ko smo jih najbolj potrebovali.

Naj gre za majhne ali velike trenutke v vašem življenju, za katere bi želeli, da so popolni, za stvari, ki vas močneje povežejo z vašimi ljubljenimi, tudi če fizično niste skupaj, ali če niste vedno praznično razpoloženi, pomembno je, da ne glede kako izgleda vaš božič, najboljši božič je, da se spomnimo na svoje najbližje.

Ta božič je za HONOR pomembno, da častimo pomen besede ‘biti skupaj’. To je letošnje božično sporočilo podjetja HONOR. V kampanjo so vključili kratek čustven video, kjer nas spomnijo na najbolj pomembne vrednote in nas povabijo, da se povežemo z ljudmi, ki nam veliko pomenijo in nas spodbudijo, da jim to tudi pokažemo.

Kratek film govori o majhnih, vsakodnevnih trenutkih, ki smo jih že kdaj doživeli, in se z njimi lahko poistovetimo, z dogodki, ki se niso odvili po našem načrtu, a so se na koncu ravno zaradi tega izkazali za nepozabne, saj smo jih preživeli v družbi ljudi, ki so nam ljubi. To pa je tisto, kar največ šteje.

Tudi če fizično nismo skupaj, lahko vedno najdemo način, da se z najbližjimi povežemo, se jim zahvalimo, jih presenetimo, in povemo, da smo veseli, da so z nami.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901