Računalništvo, telefonija
24.01.2017 15:07
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil novi usmerjevalnik RT2600ac in rešitev VPN Plus

Synology RT2600ac
Synology RT2600ac

Synology Inc. je predstavil RT2600ac – varen in izjemno hiter usmerjevalnik, namenjen modernim pisarnam in domačim uporabnikom. S pomočjo bogatega nabora zmogljivih programov in intuitivno oblikovanega uporabniškega vmesnika, RT2600ac prinaša zanesljivo delovanje in neprekinjene mrežne ter brezžične povezave za večje število uporabnikov. Rešitev VPN Plus omogoča uporabnikom usmerjevalnika Synology postaviti svojo, zmogljivo VPN rešitev.

Pametno mreženje za vaš dom in podjetje

Za najboljšo uporabniško izkušnjo in zmogljivosti omrežja je RT2600ac opremljen z 1,7 GHz dvojedrnim procesorjem in ima implementirano zadnjo verzijo brezžičnega standarda 802.11ac s podporo za MU-MIMO funkcionalnost, ki omogoča priključitev večjega števila naprav z višjimi hitrostmi prenosa. V kombinaciji s funkcijo Smart Connect pa lahko RT2600ac, za najboljšo hitrost brezžične povezave in doseg, inteligentno optimizira kakovost povezave tako na 2,4 GHz, kot tudi na 5 GHz povezavi. Z uporabo dveh 1,0 Gbps vhodov WAN za uravnotežen prenos podatkov ali nadomestni način delovanja, lahko uporabnik, izrabi prednosti dveh hitrih spletnih povezav.

»Z vse večjim povpraševanjem po hitrejših in pametnejših brezžičnih povezavah, uporabniki iščejo visoko zmogljive usmerjevalnike, ki lahko zanesljivo podprejo vse več priključenih naprav,« je dejal produktni vodja Michael R Wang. »S SRM in bogato zbirko dostopnih programov, lahko uporabniki svoj usmerjevalnik RT2600ac spremenijo v večnamenski VPN, RADIUS in podatkovni strežnik, ki je zmožen prenašati medije, ki zahtevajo večjo pasovno širino.«

RT2600ac poganja operacijski sistem Synology Router Manager (SRM), ki ponuja profesionalna omrežna orodja za primerno ceno. Kakovost storitve na ravni aplikacij omogoča uporabnikom spremljanje in nadzor porabe pasovne širine ne le na nivoju naprav, temveč tudi posameznih programov. Tudi z uporabo naprednega nadzora prometa in zaznave aplikacij, lahko koprocesor za strojno pospeševanje vzdržuje učinkovito delovanje in pretok podatkov za vse priključene naprave. RT2600ac ima certifikate za Wi-Fi in DLNA.

Zmogljiva in intuitivna VPN rešitev

VPN Plus, ki je na voljo za usmerjevalnika RT2600ac in RT1900ac, prinaša manjšim in domačim podjetjem izkušnjo virtualne pisarne. WebVPN omogoča uporabnikom dostop do internih spletnih storitev, ne da bi zato morali na napravo nameščati odjemalca. Tako je oddaljeno delo enako preprosto kot odpiranje spletnega brskalnika. Za tiste, ki potrebujejo povezavo na datotečni strežnik ali morajo opraviti oddaljeno vzdrževanje, je na na voljo Synology SSL VPN, ki je podprt s SSL kodiranjem in ga je preprosto namestiti.

VPN Plus se ponaša tudi z obširnim naborom orodij za upravljanje prometa in nadzora dostopa, namenjena pa so administratorjem za pregled in optimizacijo omrežja. Podpira tudi več različnih VPN strežnikov, kot so na primer SSTP, OpenVPN, PPTP in L2TP preko IPSec, ki zagotavljajo nemoteno integracijo rešitve VPN povezav za vsa okolja.

Uporabnikom je standardno na voljo en brezplačen dostop do rešitev WebVPN, Synology SSL VPN in SSTP. V prihodnje pa bo možno dokupiti tudi več hkratnih licenc za dostop.

Za več informacij o RT2600ac, obiščite https://www.synology.com/products/RT2600ac.

Za več informacij o VPN Plus, obiščite https://www.synology.com/srm/1.1/VPNPlus.

Dosegljivost

RT2600ac je že na voljo v Avstraliji, Franciji, Nemčiji, Hong Kongu, Novi Zelandiji, Singapuru, Tajvanu, Veliki Britaniji in ZDA. Konec januarja bo na voljo tudi v nekaterih drugih regijah. Licence za VPN Plus bodo dostopne v prvi polovici leta 2017.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku