Telefonija
08.06.2006 07:32

Deli z drugimi:

Share

Svetovno nogometno prvenstvo na Planetu

Mobitelov multimedijski portal Planet predstavlja svetovno nogometno prvenstvo. Aktualne vsebine so na mobilnem in spletnem Planetu na voljo v besedi, sliki in videu, s pričetkom prvenstva pa bo mogoče v video obliki spremljati tudi neposredno dogajanje z nogometnih zelenic, saj bodo že med samo tekmo na ogled posnetki golov, rdečih kartonov ipd. Ves čas prvenstva pa bo na mobilnem Planetu na voljo izbor video vsebin, ki bodo zajemale najlepše gole, najboljše strelce in igralce ter video povzetke tekem in dogajanj v posamezni predtekmovalni skupini.

Družba Mobitel na svojem multimedijskem portalu Planet predstavlja svetovno nogometno prvenstvo (FIFA World Cup) v Nemčiji, ki je še pred samim pričetkom močno zaznamovalo letošnje leto. Ljubitelji nogometa lahko v sklopu Novo ali Šport na mobilnem Planetu spremljajo aktualne novice, v času prvenstva pa si bodo lahko ogledali najlepše gole, najboljše strelce in igralce ter povzetke tekem skupin v video obliki. Že sedaj so na voljo številne zanimivosti, zgodovinski pregledi, predstavitev vseh nastopajočih selekcij, zvezdnikov in selektorjev ter fotogalerija stadionov. Med drugim si je moč ogledati tudi video izjave znanih Slovencev na temo prvenstva in prebrati, s kakšnimi avtomobili se prevažajo največji nogometni zvezdniki. Pripravljen je tudi pester nabor nogometnih Krneki vsebin, s katerimi lahko uporabniki opremijo svoj mobilnik v duhu nogometnega spektakla. Za hitri dostop do vsebin lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P SPNOGOMET na številko 1919.

Svetovno prvenstvo je zaznamovalo tudi spletni Planet, kjer so že na voljo številne nogometne vsebine. V sklopu Šport/Pregled/Aktualne teme so pod naslovom “FIFA World Cup – 32 selekcij v epski boj” predstavljene vse podrobnosti o reprezentancah, ki bodo nastopile v Nemčiji. Pod povezavo www.planet.si/Šport/Pregled/SP2006 pa lahko uporabniki spremljajo aktualne novice, razpored tekem, glasujejo v nogometni anketi in si v fotogaleriji ogledajo prizorišča svetovnega nogometnega prvenstva.

Novice s svetovnega nogometnega prvenstva lahko Mobitelovi uporabniki spremljajo tudi prek sporočil SMS in MMS Info, tako da na 1919 pošljejo SMS-sporočilo s ključno besedo SPNOVICE za prejemanje novic v obliki SMS-sporočil oz. MSPNOVICE v obliki sporočil MMS. Informacije o izidih ob polčasih, golih, rdečih kartonih ipd. pa bodo od 9. junija 2006 dalje dosegljive še prek ključnih besed SPGOL (za SMS) in MSPGOL (za MMS). V primeru, da se uporabniki želijo naročiti na redno prejemanje informacij z nogometnega prvenstva, morajo pred izbrano ključno besedo dodati še znak +, npr. +SPNOVICE.

V znamenju SP v nogometu Planet uporabnikom v sklopih Krneki in Šport/FIFA World Cup predstavlja tudi video posnetek, v katerem nastopa Žoginho, usnjeni virtuoz, ki je svojega idola našel v brazilski izbrani vrsti, pri Ronaldinhu. Video si ljubitelji nogometa lahko ogledajo in prenesejo na svoj mobilnik, slednjega pa si lahko opremijo še z drugimi Krneki vsebinami s podobo Žoginha. Za hitri dostop lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo P GOL na 1919.


Prijavi napako v članku