Digitalizacija
19.11.2019 08:00
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varnost že za ceno ene kavice na mesec

.. Vse bolj se zavedamo, da so podatki eno najdragocenejših, a tudi najbolj ranljivih sredstev vsakega podjetja. Zajeti, arhivirani in strukturirani podatki morajo biti popolnoma varni in dostopni zgolj pooblaščenim osebam ..
Številka ena poslovnega tiskanja
Številka ena poslovnega tiskanja

Podjetja danes potrebujejo sodoben, učinkovit in zanesljiv sistem varovanja podatkov. Nadzor je pomemben ne glede na velikost podjetja. Vdor in kraja podatkov preko multifunkcijskih tiskalnikov lahko pomembno vplivata na vaše poslovanje ali vas celo izbrišeta iz zemljevida uspešnih podjetij. Pogosto so prav tiskalniki zaradi slabega varovanja vstopna točka za kibernetske napade. Danes torej ni več vprašanje, ali bo vaše podjetje tarča kibernetskega napada ali ne. Vprašanje je samo, kdaj bo.

V podjetju Konica Minolta se vseh teh nevarnosti dobro zavedajo. Nova dimenzija zaščite poslovnega sistema v obliki naprednih sistemov gesel in drugih varnostnih ukrepov bo omogočila popolno zaupnost podatkov in nadzor pretakanja informacij znotraj vašega podjetja ter preko oblaka povezanih deležnikov.

Konica Minolta je v Sloveniji vodilni ponudnik v segmentu B2B multifunkcijskih tiskalnikov in s tem številka ena poslovnega tiskanja. Njihovi bizhub multifunkcijski tiskalniki vsebujejo najvišjo raven varnosti. S storitvama bizhub SECURE in BitDefender zagotavljajo dodatno celovito zaščito in preprečijo krajo podatkov brez motenj pretoka.

Varni z bizhub SECURE

Storitev bizhub SECURE varnost vaših poslovnih podatkov zagotavlja skozi naslednje funkcije:

  • spremembo glavnega skrbniškega gesla;
  • šifriranje celotne vsebine trdega diska multifunkcijskega tiskalnika bizhub;
  • generiranje varnega alfanumeričnega gesla za zaklep trdega diska multifunkcijskega tiskalnika bizhub;
  • odstranitev vseh sledi podatkov, celo po njihovem izbrisu, s prepisom začasnih podatkov;
  • časovno nastavitev multifunkcijskega tiskalnika bizhub za samodejno brisanje gradiva, shranjenega v elektronskih mapah.

Poleg tega Konica Minolta omogoča dodatne prednosti varovanja v paketu SECURE Platinum. Tako lahko z aktiviranjem omrežnega šifriranja HTTPS zagotovite, da se vaši podatki varno prenašajo po omrežju. Aktivirate lahko overjanje uporabnikov in dodeljevanje različnih ravni dostopa. Imate pa tudi možnost revizijskih dnevnikov za vaš bizhub multifunkcijski tiskalnik in kronološkega zbiranja ter prikaza aktivnosti v revizijski sledi.

BitDefender – preprečite okužbe z virusi

Protivirusna zaščita BitDefender v realnem času samodejno pregleduje vse poslane in prejete podatke na in iz bizhub multifunkcijskega tiskalnika – tako ostanejo podatki zaščiteni pred zunanjimi grožnjami. Vsi modeli opremljeni z bizhub SECURE in BitDefender so tako pripravljeni na GDPR in certificirani po standardu ISO 15408 HCD-PP. S tem so izpolnjeni standardi zasebnosti in varnostne zahteve.

  • Večplastna napredna zaščita pred izsiljevalsko programsko opremo BitDefender vas obvešča o vsakem napadu in preprečuje izgubo denarja in/ali datotek.
  • Revolucionarne tehnologije zagotavljajo takojšnjo reakcijo v primeru zaznave zlonamerne programske opreme, kot tudi čisto zmogljivost brez upočasnitve sistema.
  • BitDefender je zasnovan tako, da se samodejno posodablja in vas ščiti pred najbolj naprednimi kibernetskimi grožnjami na planetu.

Povzetek

Storitev bizhub SECURE bo zagotovila, da bosta vaša bizhub multifunkcijski tiskalnik in njegov trdi disk zaščitena, s storitvijo BitDefender pa boste omogočili, da bodo vaši multifunkcijski tiskalniki varni pred okužbami z virusi.

Ostale Konica Minolta rešitve tiskanja vam nudijo tudi unikaten pregled nad tiskalniško infrastrukturo, ki ga potrebujete za optimizacijo poslovanja in stroškov. Omogočajo nadzor navad tiskanja posameznih zaposlenih, dodeljevanje pravic do uporabniškega dostopa in optimizacijo tiskalniške infrastrukture, ki ustreza edinstvenim potrebam vaše organizacije.

Konica Minolta je veliko več kot to. Med drugim ponujajo učinkovite rešitve za upravljanje poslovne vsebine in informacij (MCS – Managed Content Services), torej programsko opremo ter infrastrukturne ponudbe (IMS – Infrastructure Managed Services), strojno opremo, licence in podobno. Če iščete ponudnika celovitih rešitev, je Konica Minolta pravi naslov. Več najdete na www.konicaminolta.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ONEDRONE d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 041 688 150

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več