Igre
04.05.2020 09:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Star Wars Battlefront 2 dobil še zadnjo razširitev

Igra je dobila še zadnji paket dodatne vsebine.
Igra je dobila še zadnji paket dodatne vsebine.

4. maj že leta velja za dan Vojne zvezd, legendarne vesoljske sage, ki že desetletja pušča velik pečat tudi na področju videoiger. In če želite obstoj ikonične franšize proslaviti med svetlobnimi meči in laserskimi izstrelki, potem imate dober razlog, da ponovno zaženete Star Wars Battlefront 2.

EA-jeva spletna streljačina je pred dnevi namreč postala bogatejša še za zadnji brezplačni dodatek, ki nosi naslov The Battle on Scarif. Razširitev, navdahnjena po filmu Rogue One: A Star Wars Story, poleg kozmetičnih dodatkov prinaša načina Supremacy in Instant Action na nova ozemlja: Scarif, Hoth, Tatooine, Yavin 4 ter Death Star II. Kdor pa ni navdušen nad večigralskimi spopadi, lahko kooperativne misije sedaj odigra brez soigralcev.

Omeniti velja tudi, da je celo izvirni Battlefront iz leta 2004 na platformah Steam in GOG.com pred kratkim dočakal oživitev spletnega večigralstva in hkrati v epskih bitkah združuje uporabnike obeh storitev.

Sicer pa na Star Wars niso pozabili niti pri Epic Games, ki je trgovino battle royale senzacije Fortnite že ponovno založil s kozmetičnimi dodatki iz galaksije daleč, daleč stran.


Prijavi napako v članku