Tiskalniki in skenerji
01.03.2024 14:30

Deli z drugimi:

Share

STAR TSP100IV: nova generacija tiskalnikov za maloprodajo in gostinstvo

V svetu tehnoloških inovacij se STAR TSP100IV uveljavlja kot ključna rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v maloprodaji in gostinstvu.

Ta najnovejši tiskalnik za tiskanje računov od Star Micronics združuje visoko zmogljivost z enostavnostjo uporabe v zahtevnih in dinamičnih POS okoljih.

Hitrost tiska in visoka ločljivost

STAR TSP100IV izstopa s svojo termično tiskalno tehnologijo, ki podpira hitro tiskanje z visoko ločljivostjo. Tiskalnik se enostavno poveže preko USB vmesnika ali Ethernet povezave.

Tehnologija, prijazna do okolja

STAR Micronics se zaveda pomena trajnostnega razvoja. Z energijsko učinkovitim delovanjem in podporo za recikliran papir, TSP100IV pomaga zmanjševati operativne stroške in odpadni material. Prilagodljive nastavitve omogočajo “eko” način tiskanja, kar prav tako znižuje porabo energije.

Uporabniku prijazna oprema

Z intuitivno zasnovo in vgrajeno programsko opremo, TSP100IV omogoča hitro nastavitev in prilagajanje tiskanja računov. Dodajanje logotipov, sporočil in kuponov na račune je preprosto, izboljšuje komunikacijo s strankami in povečuje njihovo zadovoljstvo.

STAR TSP100IV predstavlja optimalno rešitev za podjetja, ki iščejo zanesljivo, visoko kakovostno in okolju prijazno tiskalno tehnologijo. Z naprednimi funkcijami in enostavnostjo uporabe je ta tiskalnik idealen za izboljšanje operativne učinkovitosti in zmanjšanje stroškov, kar ga uvršča med vodilne izbire na trgu.

Za nakup opreme podjetja STAR Micronics, se obrnite na podjetje pooblaščeno za prodajo, Info-kod d.o.o.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
POS tiskalnik

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več