Triki in nasveti
19.05.2012 15:50

Deli z drugimi:

Share

Spremenimo svoj govor v glasbo

Mobilni program Songify govor na hiter in preprost način pretvorili v izvirno glasbo!
Mobilni program Songify govor na hiter in preprost način pretvorili v izvirno glasbo!

Pametni mobilni telefoni so nastali z namenom povečevanja produktivnosti zaposlenih, saj lahko z njimi dostopamo do številnih spletnih storitev od kjerkoli in kadarkoli. Pri tem pa seveda ni nič narobe, če jih tu in tam uporabimo tudi za zabavo. Če vam primanjkuje idej, kaj bi lahko z napravo počeli zabavnega in nenavadnega, priporočamo, da si na pametni mobilni telefon Android ali iPhone namestite program Songify.

Mobilni program Songify namreč na sila preprost in enostaven način vaš govor pretvorili v izvirno glasbo. Novost temelji na osnovi edinstvene tehnologije, ki svoje delo opravlja več kot odlično. Aplikacija namreč govor samodejno spremeni v glasbo, ki izgleda odlično tudi v primeru, da uporabnik nima posluha. Brezplačna različica programa Songify ima na voljo le osnovi nabor glasbe. Proti plačilu so seveda na voljo dodatni glasbeni paketi, ki vam bodo še dodatno popestrili prosti čas.

Uporaba programa Songify je nadvse enostavna. Kot prvo ga je seveda potrebno namestiti. Uporabnikom pametnih mobilnih telefonov Android je ta dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/cW1GG, uporabnikom Applovih mobilnih naprav pa na povezavi http://goo.gl/LdNjN. V aplikaciji najprej izberemo želeno glasbeno podlago. To naredimo tako, da kliknemo na spodnjo sredinsko ikono. V brezplačni različici so na voljo štiri. Za dodatno glasbo bo potrebno odšteti 25 »žetonov«, pri čemer vrednost 200 žetonov znaša preračunanih 2,3 evre. Nato kliknemo na sredinsko ikono v vinilni plošči in pričnemo govoriti. Postopek zaključimo tako, da ponovno kliknemo na sredinsko ikono v vinilni plošči. Program nam bo samodejno pričel predvajati glasbo z našim govorom, ki bo izgledal kot petje.

Če nam je »izdelek« všeč, ga lahko seveda shranimo. In to še ni vse. Tega lahko delimo s prijatelji in sicer preko družabnih omrežji Facebook in Google+, elektronske pošte, modrozobe povezave in še mnogo več. Pesem lahko za nameček nastavimo celo kot privzeto melodijo zvonjenja.


Prijavi napako v članku