Računalništvo, telefonija
06.01.2011 11:12

Deli z drugimi:

Share

Spletna kamera Logitech HD Pro C910 sedaj združljiva z Mac

Sedaj združljiva z iChat, Photo Booth, iPhoto, iMovie, FaceTime; omogoča HD video klice preko Logitech Vid HD in Skype 5.0 Beta za Mac OS X
Logitech HD Pro C910
Logitech HD Pro C910

Logitech je objavil, da lahko od danes naprej opravljate HD video klice in snemate polne HD video posnetke tudi na računalnikih Mac z njihovim najnovejšim izdelkom – spletno kamero Logitech HD Pro C910. Najnovejša Logitech HD spletna kamera pa ni samo preprosta za uporabo z aplikacijami iChat®, Photo Booth® in FaceTime®, temveč lahko tudi navdušenci nad računalniki Mac z novo programsko opremo iz podjetja Logitech izkusijo polno HD 1080p video snemanje in prenose na Facebook™, YouTube® in Twitter™ z enim samim klikom, kot tudi brezšivno integracijo s funkcijami za urejanje in upravljanje aplikacij iPhoto® in iMovie®. Z osupljivimi video klici v HD 720p lahko ljubitelji računalnikov Mac zdaj uporabljajo hitro, brezplačno in preprosto za uporabo aplikacijo Logitech Vid™ HD za Mac, kot tudi Skype® 5.0 Beta za Mac OS X.

“Danes z veseljem prinašamo Mac ljubiteljem prvo spletno kamero, ki omogoča HD 720p video klice in polno HD 1080p video snemanje,” so bile besede Erica Kintza, podpredsednika in generalnega direktorja za video pri Logitech. “Poleg tega, da ponujamo najvišjo raven video kakovosti in najboljšo spletno kamero C910 v svojem razredu, ki je preprosta za uporabo (»plug and play«) z raznoraznimi aplikacijami za Mac, je Logitech HD Pro Webcam C910 zdaj dobavljiva s programsko opremo, ki je bila posebej zasnovana za Mac.”

Toda najnovejša Logitech spletna kamera ni združljiva samo z računalniki Mac. Poleg aplikacij Apple kot so FaceTime, iChat in Photo Booth ter certifikata Skype® za HD video klice preko Skype® 5.0 Beta za Mac OS X, Logitech HD Pro spletna kamera C910 deluje na vseh glavnih klientih za video klice, kot so Yahoo!® Messenger in Gmail™ Voice in Video Chat.

Če imate računalnik Mac, je Logitech HD Pro spletna kamera C910 preprosta za namestitev, saj ne potrebujete dodatne strojne opreme – preprosto priklopite spletno kamero in že ste pripravljeni za video klice preko aplikacij iChat in Face Time, kot tudi lahko uporabljate C910 spletno kamero s Photo Booth in celo QuickTime™.

Najnovejša spletna kamera Logitech prav tako deluje na računalnikih z OS Windows®. Če pa ste morda kupili Logitech spletno kamero C910 za vaš PC in imate tudi Mac, je vaša spletna kamera zdaj pripravljena za HD video klice na Vid HD in Skype 5.0 Beta z vašim računalnikom Apple®.

Da bi lahko ostali v stiku z ljudmi, ki so vam pomembni, vam Logitech HD Pro spletna kamera C910 omogoča snemanje v osupljivi polni HD 1080p ločljivosti in opravljanje video klicev v tekoči HD 720p preko Logitech Vid HD in Skype. Prav tako ima izvrsten avtofokus (tudi pri posnetkih iz izjemne bližine do 7 cm) in kristalno čist stereo zvok z dvema mikrofonoma – eden na vsaki strani leče spletne kamere, da bodo vaši videi imeli izjemno čist zvok.

Toda Logitech se ni ustavil pri popolni zmogljivosti. Izjemno tanka spletna kamera C910 s komaj 25 milimetri ponuja moderni minimalistični pridih za vsak MacBook®, iMac® ali Mac Pro®.

Logitech spletna kamera C910 omogoča hitro snemanje, urejanje in nalaganje polnih HD 1080p videov na Facebook ali YouTube, ali video povezave na Twitter, da je vaš video lahko izvrsten in se bliskovito širi po internetu. (Za snemanje in nalaganje polnih HD 1080p videov potrebujete programsko opremo Logitech za Mac, ki jo lahko naložite na spletni strani www.logitech.com/c910.)


Video klic je pomemben način povezovanja z družinskimi člani ali prijatelji med počitnicami in prazniki. Najnovejša spletna kamera Logitech vam omogoča video klice hitro, brezplačno in preprosto zaradi Logitech Vid HD. In z Logitech Revue™ z Google TV™, lahko kličete svoje prijatelje v HD 720p, ali uporabljate Vid na računalnikih Mac, PC ali Logitech Revue z Logitech TV kamero. Vid HD je brezplačen za vsakogar, preprosto ga naložite na www.logitech.com/vid.

Ko hočete fotografirati sebe ali družino, da bi poslali sliko svojim najdražjim, vam C910 omogoča izjemne slike z 10-megapiksli, katere lahko pošljete preko e-pošte s samo nekaj kliki. Ker pa je obenem združljiva z iPhoto, pa lahko tudi popravite in uredite vaše fotografije, preden jih objavite na Facebooku.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EVENTUS SISTEMI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EVENTUS SISTEMI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EVENTUS SISTEMI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več