Prenosni računalniki
09.05.2013 09:47
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Fit: Cenovno ugodni prenosniki z izjemno obliko in ohišjem iz aluminija

Prenosni računalniki Sony Fit E so kljub relativno nizki ceni opremljeni z izjemno kakovostnimi ohišji iz aluminija, ki so všečna na pogled. Za vstopno različico novinca je namreč onkraj luže potrebno odšteti zgolj preračunanih 380 evrov, v Evropi pa se bo njegova cena gibala okoli 500 evrov.
Sony je s pripravo prenosnikov družine Fit dokazal, da so lahko tudi cenovno ugodne naprave opremljene s kakovostnim ohišjem iz aluminija.
Sony je s pripravo prenosnikov družine Fit dokazal, da so lahko tudi cenovno ugodne naprave opremljene s kakovostnim ohišjem iz aluminija.

Podjetje Sony je s pripravo kompaktnih prenosnih računalnikov družine Fit dokazalo, da so lahko tudi cenovno ugodni prenosniki opremljeni z nadvse kakovostnimi in všečnimi ohišji. Novinci namreč kljub nizki ceni razpolagajo s trpežnimi ohišji iz aluminija, ki so nadvse všečna na pogled ter odporna tako na padce kot udarce. Cenovno ugodni prenosniki Sony Fit E so na voljo v dveh različicah, in sicer s 14-palčnim (35,6-centimetrskimi) zaslonom ločljivosti 1.600 x 900 slikovnih točk in 15-palčnim (38-centimetrskim) prikazovalnikom slik ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk.

Zasloni prenosnikov Sony Fit E so opremljeni z napredno tehnologijo za prikazovanje živih ter bolj realnih barv pri igranju računalniških iger in predvajanju video posnetkov, medtem ko za predvajanje ušesu prijazne glasbe skrbi sistem ClearAudio+. Kompaktni prenosni računalniki Sony Fit E so namenjeni širokemu spektru uporabnikov, saj so na voljo z običajnimi in na dotik občutljivimi zasloni, Intelovimi zmogljivimi procesorji od družine Core i3 do Core i7, hitrimi pogoni Solid State in prostornimi klasičnimi trdimi diski. Vsi novinci za preračunavanje grafičnih vsebin imajo na razpolago vgrajeno grafično kartico s kar dvema gigabajtoma pomnilnika.

Prenosni računalniki Sony Fit E bodo onkraj luže naprodaj že v drugi polovici maja, v Evropi pa jih lahko pričakujemo še pred poletjem. Vstopni model družine Sony Fit E 14 bo v ZDA vrednoten na preračunanih 418 evrov, za model Sony Fit E 15 pa bodo ameriški trgovci zahtevali preračunanih 440 evrov. Za različice z na dotik občutljivimi zasloni pa bo potrebno odšteti preračunanih 495 oziroma 535 evrov. Novi prenosniki računalniškega giganta bodo na voljo v črni, roza in beli inačici.

Vas zanima več iz te teme?
Sony prenosni računalniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več

ONEDRONE d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 041 688 150

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več