Računalništvo, telefonija
16.05.2010 08:11

Deli z drugimi:

Share

Sodobne rešitve faksiranja na sejmu Inovativnost 2010

Sejem Inovativnost 2010 bo potekal 17. in 18. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v okviru 3. festivala gospodarstva osrednjeslovenske regije. Celoten dogodek je del vseevropskega tedna podjetništva, ki ga organizira Evropska komisija kot spodbudo in vsestransko promocijo podjetnosti posameznika in nacionalnih gospodarstev.
aFax - sodobna rešitev faksiranja
aFax - sodobna rešitev faksiranja

Avior bo na sejmu predstavil svoje sodobne in celovite rešitve prejemanja in pošiljanja faksov preko osebnih računalnikov oz. mobilnih naprav. Z inovativnim pristopom so v Aviorju razvili tehnologijo, ki omogoča zanesljiv prenos faksov med telefonskim in internetnim omrežjem, hkrati pa od uporabnikov ne zahteva nobene dodatne strojne opreme ali programskih namestitev.

Sodobne rešitve faksiranja preko interneta so okolju prijazne, saj ne zahtevajo uporabe papirja in kartuš. Podjetjem omogočajo integracijo faksiranja z ostalimi oblikami elektronskega poslovanja in pri tem prinašajo številne prednosti, kot so: enostavnost uporabe, faksiranje kjerkoli in kadarkoli, avtomatsko elektronsko arhiviranje, hitro in učinkovito iskanje faksov, nič več spraševanja komu je kateri faks namenjen, nič več čakanja ob zasedenih linijah, možnost SMS obveščanja ob prejetih faksih in na splošno nižji stroški poslovanja ter prihranki pri času.

Z drugimi besedami: sodobne rešitve faksiranja omogočajo, da tudi faksiranje postane del napredne komunikacije v podjetjih. Med slovenskimi podjetji je še zlasti priljubljena storitev aFax, ki uporabnikom omogoča faksiranje kar iz njihovega programa za elektronsko pošto. Avior je sicer nedavno slovenskemu trgu ponudil še storitev, ki je naletela na izreden odmev med uporabniki: brezplačno pošiljanje faksov s spleta. Brezplačni faks s spleta kaže na to, da faksiranje tudi v vse bolj digitaliziranem slovenskem prostoru še zdaleč ni pozabljeno: že v prvem tednu delovanja se prek te storitve pošlje več deset, tudi do petdeset faksov dnevno.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku