AVIOR d.o.o.

Srebrni partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 28773586
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2084457
Transakcijski račun:
SI56 3000 0001 1997 966
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Matej Guid

Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. Znanje in ustvarjalnost sta glavni orodji, ki ju skupaj z najnovejšimi tehnologijami in metodami združujejo z vrhunskimi izdelke ali storitvami.

Kot član Tehnološkega parka Ljubljana, Avior d.o.o. velja za podjetje z visokim tehnološkim potencialom. Nenehno se posveča razvoju. S sposobnimi strokovnjaki in poznavalci IT rešitev se vključuje na vidno mesto na hitro razvijajočem se trgu mobilne telefonije in internetnih storitev.

Postavljajo nove trende na področju telekomunikacij. Tesno sodelujejo tako z naročniki programskih rešitev, kot tudi s tistimi, ki rešitve uporabljajo v praksi.

V Aviorju so še posebej specializirani za razvoj naprednih rešitev faksiranja. Faksiranje je še vedno pomemben način komunikacije med podjetji, še posebej ko gre za dokumente s pravno veljavo. Vendar pa se zastareli način faksiranja preko faks naprav vztrajno umika vse bolj priljubljenemu pošiljanju in prejemanju faks sporočil kar neposredno preko osebnega računalnika.

Med slovenskimi podjetji je še zlasti priljubljena rešitev aFax, ki omogoča pošiljanje in prejemanje faksov kar z naslova elektronske pošte. Storitev aFax je plod lastnega znanja in razvoja. Uporabnikom omogoča integracijo faksiranja z ostalimi oblikami elektronskega poslovanja, ob tem pa prinaša številne prednosti, kot so: enostavnost uporabe, avtomatsko elektronsko arhiviranje in hitro iskanje faksov, prihranki pri času, nižji stroški, faksiranje kjerkoli in kadarkoli, brezplačna faks številka, možnost SMS obveščanja ob prejetih faksih ter številne druge.

Temeljno vodilo podjetja Avior d.o.o. je prisluhniti svojim strankam in jim karseda ustreči.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja AVIOR d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice