Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
23.04.2023 16:01
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodelovanje z združenjem MMA bo okrepilo oglaševalsko platformo Petal Ads

Vodilni ekosistem mobilnega oglaševanja Petal Ads je postal član združenja Mobile Marketing Association (MMC). Poteza dokazuje zavezanost oblikovanju prihodnosti mobilnega trženja in širitev oglaševalske platforme za prikaz mobilnih oglasov med evropske oglaševalce.

MMA z več kot 800 člani iz celega sveta je edino stanovsko združenje, ki združuje ekosistem tržnikov ter marketinških in medijskih podjetij. Z vzpostavitvijo regionalne prisotnosti v Evropi preko združenja MMA v Nemčiji, Veliki Britaniji in Turčiji, lahko Petal Ads izkoristi strokovno znanje in prispeva k napredku industrije. Poteza obenem dokazuje odločnost oglaševalske platforme, da se uveljavi kot ključni igralec na področju mobilnega oglaševanja.

»Povezan ekosistem Petal Ads z več kot 730 milijoni mesečno aktivnih uporabnikov naprav Huawei, omogoča oglaševalcem, da dosežejo obsežno občinstvo. Vrhunske rešitve za ciljano oglaševanje, ki se zanašajo na dragocene lastne podatke, pa da mobilno oglaševanje dvignejo na višjo raven,« je povedal Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe. »Ker nenehno razvijamo svoj inovativni pristop, smo ponosni na pridružitev združenju MMA, saj nam bo omogočilo bolje podpreti partnerje in milijonom uporabnikom zagotovili izjemno izkušnjo.«

Prek članstva do obojestranskih koristi

Članstvo v združenju MMA bo omogočilo mreženje in sodelovanje z več kot 700 podjetji iz 40 držav. Petal Ads se tako pridružuje podjetjem, ki sodelujejo, da bi aktivno vzpostavila dobre prakse in smernice mobilnega oglaševanja v panogi ter na nacionalnih in mednarodnih ravneh.

Združenje MMA je zavezano znanosti in strokovnosti, zato verjame, da je ustvarjanje tržnega učinka povezano s konstruktivnim izzivanjem obstoječega stanja. Zato spodbuja poslovne voditelje, da za dosego uspeha odločno sprejemajo preverjene, strokovne in znanstveno utemeljene prakse. Petal Ads obenem verjame v ustvarjanje pozitivnega vpliva na industrijo in na partnerje ter že ves čas sledi mednarodnim oglaševalskim standardom.

Kot član združenja MMA se Petal Ads veseli, da se bo pridružil pogovorom o mobilnem trženju na fizičnih in virtualnih dogodkih, kar bo omogočilo negovanje in razvijanje vzajemno koristnih odnosov ter spremljanje dogajanja na trgih.

Petal Ads bo spoznanja in poglede delil s člani združenja, da bi pridobil dodatna priznanja za svoj prispevek v oglaševalski industriji. S tem bo v položaju, da prikaže svoje zmogljivosti in je obravnavan kot verodostojen igralec na področju mobilnega oglaševanja, kar bo pripomoglo k večji prepoznavnosti njegovih storitev in rešitev.

Velika rast Petal Ads v različnih panogah

Novo ime Petal Ads za storitev Huawei Ads odraža razvoj Huaweieve platforme kot vodilne in trajnostno naravnane rešitve mobilnega oglaševanja. Od začetka delovanja leta 2020 se je rast oglaševalcev Petal Ads v več kot 200 oglaševalskih panogah povečala za devetkrat. Število založnikov na platformi se je povečalo za štirikrat in znaša 360 tisoč založnikov.

Petal Ads trenutno doseže 4 milijarde zahtevkov za prikaz oglasov na dan, letos pa naj bi se številka povečala za 400 odstotkov. V oglaševalsko platformo je vključeno že več kot 53 tisoč aplikacij, medtem ko je približno 40 odstotkov celotnega prometa ustvarjeno v Evropi.

Huaweieva oglaševalska platforma Petal Ads je članica evropskega združenja za digitalno trženje in oglaševanje IAB Evrope, s katerim sodeluje pri razvoju standardov in predpisov v oglaševalski industriji. Ime Petal je obenem postalo sinonim izrednih storitev, ki so naložene na vse pametne naprave Huawei, kot so na primer pametni telefoni Huawei Mate 50 Pro, nova 10 in nova SE.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik Huawei Google Huawei AppGallery


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več