Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
23.04.2023 16:01
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodelovanje z združenjem MMA bo okrepilo oglaševalsko platformo Petal Ads

Vodilni ekosistem mobilnega oglaševanja Petal Ads je postal član združenja Mobile Marketing Association (MMC). Poteza dokazuje zavezanost oblikovanju prihodnosti mobilnega trženja in širitev oglaševalske platforme za prikaz mobilnih oglasov med evropske oglaševalce.

MMA z več kot 800 člani iz celega sveta je edino stanovsko združenje, ki združuje ekosistem tržnikov ter marketinških in medijskih podjetij. Z vzpostavitvijo regionalne prisotnosti v Evropi preko združenja MMA v Nemčiji, Veliki Britaniji in Turčiji, lahko Petal Ads izkoristi strokovno znanje in prispeva k napredku industrije. Poteza obenem dokazuje odločnost oglaševalske platforme, da se uveljavi kot ključni igralec na področju mobilnega oglaševanja.

»Povezan ekosistem Petal Ads z več kot 730 milijoni mesečno aktivnih uporabnikov naprav Huawei, omogoča oglaševalcem, da dosežejo obsežno občinstvo. Vrhunske rešitve za ciljano oglaševanje, ki se zanašajo na dragocene lastne podatke, pa da mobilno oglaševanje dvignejo na višjo raven,« je povedal Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe. »Ker nenehno razvijamo svoj inovativni pristop, smo ponosni na pridružitev združenju MMA, saj nam bo omogočilo bolje podpreti partnerje in milijonom uporabnikom zagotovili izjemno izkušnjo.«

Prek članstva do obojestranskih koristi

Članstvo v združenju MMA bo omogočilo mreženje in sodelovanje z več kot 700 podjetji iz 40 držav. Petal Ads se tako pridružuje podjetjem, ki sodelujejo, da bi aktivno vzpostavila dobre prakse in smernice mobilnega oglaševanja v panogi ter na nacionalnih in mednarodnih ravneh.

Združenje MMA je zavezano znanosti in strokovnosti, zato verjame, da je ustvarjanje tržnega učinka povezano s konstruktivnim izzivanjem obstoječega stanja. Zato spodbuja poslovne voditelje, da za dosego uspeha odločno sprejemajo preverjene, strokovne in znanstveno utemeljene prakse. Petal Ads obenem verjame v ustvarjanje pozitivnega vpliva na industrijo in na partnerje ter že ves čas sledi mednarodnim oglaševalskim standardom.

Kot član združenja MMA se Petal Ads veseli, da se bo pridružil pogovorom o mobilnem trženju na fizičnih in virtualnih dogodkih, kar bo omogočilo negovanje in razvijanje vzajemno koristnih odnosov ter spremljanje dogajanja na trgih.

Petal Ads bo spoznanja in poglede delil s člani združenja, da bi pridobil dodatna priznanja za svoj prispevek v oglaševalski industriji. S tem bo v položaju, da prikaže svoje zmogljivosti in je obravnavan kot verodostojen igralec na področju mobilnega oglaševanja, kar bo pripomoglo k večji prepoznavnosti njegovih storitev in rešitev.

Velika rast Petal Ads v različnih panogah

Novo ime Petal Ads za storitev Huawei Ads odraža razvoj Huaweieve platforme kot vodilne in trajnostno naravnane rešitve mobilnega oglaševanja. Od začetka delovanja leta 2020 se je rast oglaševalcev Petal Ads v več kot 200 oglaševalskih panogah povečala za devetkrat. Število založnikov na platformi se je povečalo za štirikrat in znaša 360 tisoč založnikov.

Petal Ads trenutno doseže 4 milijarde zahtevkov za prikaz oglasov na dan, letos pa naj bi se številka povečala za 400 odstotkov. V oglaševalsko platformo je vključeno že več kot 53 tisoč aplikacij, medtem ko je približno 40 odstotkov celotnega prometa ustvarjeno v Evropi.

Huaweieva oglaševalska platforma Petal Ads je članica evropskega združenja za digitalno trženje in oglaševanje IAB Evrope, s katerim sodeluje pri razvoju standardov in predpisov v oglaševalski industriji. Ime Petal je obenem postalo sinonim izrednih storitev, ki so naložene na vse pametne naprave Huawei, kot so na primer pametni telefoni Huawei Mate 50 Pro, nova 10 in nova SE.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik Huawei Google Huawei AppGallery


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več