Paketi in akcije
12.11.2012 08:31
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SIM 2 za vašo drugo napravo

Z vklopom storitve SIM 2 vam bo zakupljena količina na voljo hkrati na mobitelu in dodatni napravi.
Z vklopom storitve SIM 2 vam bo zakupljena količina na voljo hkrati na mobitelu in dodatni napravi.

V dobi telekomunikacij in vesolja interneta ter mobilne telefonije smo izgubljeni v kupu naprav, ki nam olajšujejo vsakdan, upravljanje z vsemi hkrati pa je včasih naporno. Ste eden izmed tistih, ki ne more brez pametnega mobitela in tablice hkrati? Ali pa vam uporaba službenega in osebnega mobilnega telefona povzroča preglavice? Vsakodnevna souporaba mobitela, tabličnega računalnika, računalnika s kartico SIM in prenosnih MiFi-modemov nedvomno predstavlja izziv. Pri Telekomu Slovenije se tega zavedajo in razumejo svoje uporabnike, zato ponujajo super rešitev. Olajšali so (so)uporabo različnih naprav hkrati in ponujajo storitev SIM 2 za drugo napravo.

Storitev SIM 2 vam omogoča, da zakupljene količine svojega naročniškega paketa koristite na kar dveh SIM karticah. Storitev lahko uporabite za prenos podatkov na dveh napravah hkrati, odlična pa je tudi možnost klicanja in pošiljanja SMS ali MMS sporočil iz dveh različnih mobitelov. Na obeh boste imeli isto telefonsko številko, zato vam souporaba službenega in osebnega mobitela ne bo več predstavljala izziva.

Z vklopom storitve SIM 2 vam bo zakupljena količina na voljo hkrati na mobitelu in dodatni napravi. Z mobitelom in tablico boste lahko v koraku s časom, preprostejša pa bo tudi njuna uporaba. Vsebine bodo na večjem ekranu tablice zaživele v polnem zagonu, odlično se boste lahko zabavali ob gledanju video vsebin, igranju igric, pregledovanju novičk in surfanju po internetu. Na ta način boste lahko od obeh vaših naprav dobili kar največ in ne bo vam treba več sklepati kompromisov glede uporabe ene in druge. Če potrebujete več, lahko na nosilni kartici SIM dokupite zakupljene količine. Z izbiro ene izmed storitev Mobilni Internet, lahko za isto ceno, odslej koristite dvojne količine prenosa podatkov.

Da bo uporabniška izkušnja pristna, vam Mobitel v svoji akcijski ponudbi ponuja nakup tablice Samsung Galaxy TAB 2 10.1 po ugodni ceni, za samo 29€ in 24 mesecev po 15€. Do konca januarja pa Telekom Slovenije razvaja s še dodatno ugodnostjo in podarja brezplačno naročnino za storitev SIM 2. V času promocijskega obdobja, ki traja od začetka oktobra do konca januarja 2013, je cena mesečne naročnine na storitev SIM 2 enaka 0 €. Olajšajte in popestrite si vsak dan s storitvijo SIM 2.

Dodatne informacije o ponudbi poiščite na http://www.mobitel.si/akcije/sim2.aspx.


Prijavi napako v članku