Računalništvo, telefonija
27.06.2019 14:00

Deli z drugimi:

Share

SHINING 3D je predstavil nov 3D printer za kovino EP-M150

.. SHINING 3D razširja svojo linijo kovinskih 3D printerjev za lansiranje modela EP-M150. Novi vsestranski 3D printer je bil zasnovan za printanje manjših kovinskih objektov ..
3D printer EP-M150
3D printer EP-M150

Zaradi priročne velikosti je EP-M150 pravo orodje za nešteto industrij, vključno z medicino, zobozdravstvom, zlatarstvom in drugimi.

3D printer EP-M150 za neposredno taljenje kovinskega prahu uporablja laser. Z njim lahko gradimo zelo kompleksne strukture in dele. Majhen laserski snop in podroben nanos prahu skrbita za visoko kakovost 3D printanja.

Poleg kakovostnega 3D printanja EP-M150 zagotavlja tudi hitro proizvodnjo delov. Za to skrbi inteligentna metoda nanosa prahu in edinstvena pot skeniranja. Pot laserskega snopa lahko popolnoma prilagodite vašemu objektu in tako skrajšate čas printanja.

EP-M150 je bil zgrajen od tal navzgor, z namenom čim večje uporabnosti in učinkovitosti. Printer lahko z enim kilogramom prahu sprinta 500 zobnih kron, pri tem pa ohrani nizko porabo plina in visoko uporabnost materiala. Vse od nalaganja materiala do printanja delov je poenostavljeno zaradi Shining 3D programske opreme. Ko EP-M150 postavite na želeno delovno mesto, ga lahko uporabljate s funkcijo “One Key Print”. To pomeni, da se celoten proces printanja analizira s pomočjo pametnega notranjega omrežja.

Kompaktna velikost, lastna programska oprema, visoka stopnja izkoriščenosti materiala, veliko število varnostnih funkcij in priročnost umeščajo EP-M150 v sam vrh aditivne tehnologije in resnično učinovitih rešitev.

O podjetju SHINING 3D 

SHINING 3D je podjetje, ustanovljeno leta 2004 in je eno izmed pionirjev na področju razvoja 3D digitalizacije in 3D printanja. Shining 3D nudi profesionalne rešitve na področjih kot so medicina, orodjarstvo, avtoindustrija, letalstvo, prilagoditev produktov, dental in STEAM izobraževanje. Shining 3D je dobro umeščen na trg in ima zmožnost obvladovanja velikih količin prodaje, ponuja zanesljive in visoko zmogljive 3D naprave ter zagotavlja zanesljivo tehnično podporo.

Misija podjetja Shining 3D je omogočanje prožne proizvodnje visoko zmogljivih, kompleknih produktov, ki so na voljo vsem. Od domačih – hobi uporabnih do globalnih korporacij po vsem svetu. Shining 3D ima močan, mednarodni vpliv v več kot 70 različnih državah sveta: v Aziji in Pacifiku, Evropi, Severni in Južni Ameriki, Afriki in na Bližnjem vzhodu.

Več na www.3way.si. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3WAY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3WAY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3WAY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku