Računalništvo, telefonija
13.12.2012 12:01
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Še vedno tiskamo!?

Čeprav so mu mnogi že davno napovedovali konec, danes še vedno tiskamo. Naj bo razlog v počasnem uvajanju e-poslovanja ali v preprosti analogni duši sodobnikov, številke pravijo, da tiskanje še nekaj časa ne bo izumrlo. Se pa spreminja.
Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.
Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

V novi številki RN/23XVII smo V središču pobližje pogledali svet tiska in tiskalnikov. Kako, koliko in za koliko danes tiskamo? Kaj in kako izbirati, ko mislimo na domače oziroma poslovno tiskanje? Je lahko tiskanje sploh zeleno? Kdaj se splača najeti tiskalniško floto in najpomembneje, kakšna je prihodnost tiskanja?

V Tehnologiji slavnih ne spreglejte navihane Nine Šušnjara, ki se med drugimi pravi: “Kaj je Redtube.com? To pa ja vsak ve :)!”

Rubriko Aktualno pa so tokrat zapeljali avtomobili, natančneje sodobna računalniška tehnologija, ki jih poganja. Kdaj se bodo peljali sami in kaj bodo trendi leta 2013?

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov. – 1,79 € – Se splača!

p.s. Vsi RN VIP člani prebirate tudi e-izdaje aktualnih ter preteklih številk!


Prijavi napako v članku