Telefoni
16.03.2010 15:13

Deli z drugimi:

Share

Samsung OmniaPRO B7330: Nadgradite jo s slovensko verzijo Windows Mobile 6.5

Samsung OmniaPRO B7330 odslej s slovenskim paketom
Samsung OmniaPRO B7330 odslej s slovenskim paketom

Samsung Electronics

, vodilni proizvajalec mobilnih telefonov, in Microsoft predstavljata novost na slovenskem trgu. Vsem kupcem pametnega telefona OmniaPRO B7330 ponujata možnost nadgradnje z operacijskim sistemom Windows Mobile 6.5 v slovenskem jeziku. Uporabnikom Samsungovega mobilnika, ki je bil na slovenskem trgu predstavljen na začetku leta, je slovenski paket za operacijski sistem Windows Mobile na voljo kot brezplačni spletni prenos.

“Skupni imenovalec vsem Omnia mobilnikom je operacijski sistem Windows Mobile. Z verzijo 6.5 je postal tudi B7330 idealen mobilnik za poslovneže – in to odslej tudi v slovenskem jeziku”, se dodane vrednosti, ki jo Samsung sedaj lahko ponudi slovenskim kupcem veseli Martin Wallner, vodja poslovnih komunikacij Samsung Avstrija.

Samsung OmniaPRO B7330 ob programih za osebno storilnost Microsoft Office podpira tudi Microsoftovo tehnologijo Active Sync za potisno pošto. Ta posreduje elektronsko pošto prek strežnika Microsoft Exchange naprej takoj, ko ta prispe. Pasica z novicami omogoča hitro spremljanje pomembnih posodobitev, tako da je uporabnik vedno obveščen, ne glede na to, kje se nahaja. Tipkovnica QWERTY omogoča hiter in enostaven odziv na pomembne novice ter občutno olajša uporabo številnih družabnih skupnosti, kot so Facebook, Twitter in MySpace. Orodje za takojšnje sporočanje Multiple Instant Messaging poskrbi za preprosto ohranjanje stikov z vsemi prijatelji ne glede na to, katero omrežje uporabljajo.

Druge odlike Samsungovega mobilnika so fotoaparat z ločljivostjo 3 milijone slikovnih točk in samodejnim ostrenjem, 6,6 cm zaslon, navigacija A-GPS, FM-radio in zmogljiva 1500 mAh baterija za dolgotrajno uporabo brez napajanja. Podprto je povezovanje z brezžičnimi omrežji Wi-Fi in mobilnimi omrežji HSDPA (7,2 Mb/s pri nalaganju na telefon in 2,0 Mb/s pri nalaganju s telefona).

Slovenski paket za Samsung Omnia B7330 je na voljo na spletni strani podjetja Janus Trade. Priporočena maloprodajna cena Samsung OmniaPRO B7330 (brez pogodbene vezanosti) je sicer 299,00 EUR.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku