Telefoni
06.07.2012 23:20
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S3 in iPhone 5 združena v enem

Vrhunski izdelek ali zmazek brez vrednosti?
Vrhunski izdelek ali zmazek brez vrednosti?

Apple lahko ljubiš ali sovražiš. Vmesne poti tu praktično ni. Tisti, ki na smrt sovražijo Applove pametne mobilne telefone, se pogosto odločajo za mobilnike podjetja Samsung. Ti so trenutno edini, ki se lahko kosajo z izdelki podjetja iz Cupertina. Zato ne preseneča, da Samsung trenutno obvladuje okoli 30-odstotkov trga pametnih mobilnih telefonov, Apple pa nekaj manj kot četrtino.

Da bi vsaj za trenutek pomirili strasti med oboževalci Applovega in Samsungovega tabora, so nadobudneži spletnega portala Techradar pripravili nadvse zanimiv koncept pametnega mobilnega telefona. Ta namreč združuje vse prednosti Samsungovega Galaxyja S3 in prihajajočega Applovega iPhona 5. Pametni mobilni telefon iSung Galaxy 5 dejansko vsebuje vse najboljše komponente naprav, o katerih sanja velika večina uporabnikov storitev mobilne telefonije.

Pametni mobilni telefon iSung Galaxy 5 se lahko pobaha z brezstično tehnologijo NFC, ultra hitrim digitalnim fotoaparatom in režo za pomnilniške kartice microSD. Celoto dopolnjuje Applov znameniti gumb »domov« in Androidova hrbtna stran z menijskimi tipkami. Na mobilniku je seveda prednameščen Applov mobilni operacijski sistem iOS 6. Videoposnetek koncepta pametnega mobilnega telefona iSung Galaxy se nahaja na spletnem naslovu http://goo.gl/jUhtR. A ne bi bilo lepo, če bi podjetji Apple in Samsung nekoč dejansko združila moči in oblikovali mobilnik, ki bi bil všeč obema »taboroma«?


Prijavi napako v članku