Telefoni
04.12.2013 09:11

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S Duos 2: Zanimiv mobilnik za odlično ceno!

Novi pametni mobilni telefon Galaxy S Duos 2 (GT-S7582) podjetja Samsung je pisan na kožo tistim, ki za dober mobilnik niso pripravljeni odšteti veliko denarja. Glavni adut mobilnika Samsung Galaxy S Duos 2 pa je vsekakor možnost sočasne uporabe dveh telefonskih kartic SIM.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S Duos 2 za malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S Duos 2 za malo denarja ponuja veliko!

Podjetje Samsung je pričelo s prodajo pametnega mobilnega telefona Galaxy S Duos 2 (GT-S7582), ki se bo takoj prikupil tistim, ki za dober mobilnik niso pripravljeni odšteti veliko denarja. Novost maloprodajne vrednosti zgolj preračunanih 130 evrov je namreč dovolj »zmogljiva«, da lahko z njo opravljamo običajna opravila in brez težav predvajamo večpredstavnostne vsebine. Glavni adut mobilnika Samsung Galaxy S Duos 2 pa je vsekakor možnost sočasne uporabe dveh telefonskih kartic SIM.

Strojna oprema novega mobilnika južnokorejskega giganta obsega še 4-palčni (10,2-centimetrski) zaslon ločljivosti 480 x 800 slikovnih točk, sistemski pomnilnik kapacitete 768 megabajtov in vgrajeni pomnilnik s štirimi gigabajti prostora, ki ga po potrebi lahko razširimo z uporabo pomnilnike kartice microSD (do 64 gigabajtov). Za zajem dovolj kakovostnih fotografij je bilo poskrbljeno z digitalnim fotoaparatom ločljivosti pet milijonov točk, medtem ko večurno brezskrbno delovanje zagotavlja baterija kapacitete 1.500 miliamper ur. Na vgrajenem pomnilniku mobilnika Galaxy S Duos 2 pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean.

Tržno zanimivi pametni mobilni telefon Samsugn Galaxy S Duos 2 (GT-S7582) naj bi bil v Evropi na voljo že v prvi polovici decembra. Upajmo, da novost še pred koncem leta prispe tudi k nam.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku