Digitalizacija
Poslovne rešitve
24.06.2022 08:32
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S telefonom in noprintZ do lažjega uveljavljanja garancije

Se vam je že zgodilo, da ste želeli uveljaviti garancijo, a niste našli računa? Ste imeli račun, a je tisk na njem zbledel? Ali pa ste pozabili, da je rok za uveljavljanje garancije potekel ravno pred nekaj dnevi?
Avtorica: Aleksandra Saša Prelesnik
Avtorica: Aleksandra Saša Prelesnik

Z aplikacijo noprintZ se vam bodo navedene situacije res težko pripetile.

Garancija vedno pri roki

Aplikacija noprintZ omogoča varno hrambo garancij in računov na enem mestu. Enostavno slikajte račun ali garancijo in nastavite rok njenega izteka. Tik pred tem rokom vas bo aplikacija na to tudi opozorila. Na ta način boste lahko še pravočasno uveljavljali garancijo za prenosnik, pralni stroj ali kakšen drug kos opreme višje vrednosti.

Imejte pregled nad svojimi izdatki in privarčujte

Poleg garancij aplikacija omogoča shranjevanje  vseh računov na enem mestu. Samo slikajte račun, poskenirajte kodo na računu in ta je že shranjen ter viden v aplikaciji na telefonu. Pri najbolj naprednih in trajnostno usmerjenih trgovcih pa lahko preprosto shranite kar digitalni račun, ki ga na blagajni prejmete avtomatsko v aplikacijo. Tako ne boste imeli samo pregleda nad svojimi stroški, ki jih pregledano razporedite v kategorije, kot so »Mediji & Elektronika«, »Izobraževanje« oziroma »Hrana & Pijača«, ampak boste lahko privarčevali tudi pri denarju. Za uspešno zamenjavo ali vračilo že kupljenega izdelka namreč potrebujete račun.

Vse na enem mestu

Kartice zvestobe različnih trgovcev so super, saj omogočajo ugodnejše nakupe oziroma koriščenje popustov. Še bolje pa je, če jih ni treba iskati po denarnici, ki je zaradi obilice kartic in računov niti zapreti ne morete. Z aplikacijo noprintZ lahko svoje kartice zvestobe enostavno shranite, tako da ob naslednji priložnosti za nakupovanje potrebujete le telefon in kreditno kartico – slednjo celo samo v primeru, da na telefonu še nimate omogočenega plačevanja. 

Z odgovornim ravnanjem lahko ohranimo veliko dreves

Ste vedeli, da v Sloveniji dnevno izdamo med 3 in 5 milijonov davčno potrjenih računov? Samo za račune na dan porabimo kar 600 km papirja na računskih rolicah. Mimogrede, ali veste, da to pomeni 40 dreves na dan? In govorimo le o Sloveniji! Verjetno se strinjate, da je zadnji čas, da se računi v celoti digitalizirajo.


Aplikacija izpod prstov slovenskih razvijalcev

Aplikacijo noprintZ so razvili v slovenskem startup podjetju. Njihov cilj je bil razviti rešitev, s pomočjo katere se bomo znebili tiskanih računov, ki predstavljajo veliko breme za okolje. Aplikacijo tudi nenehno posodabljajo in dodajajo nove funkcionalnosti, in sicer tako v skladu s potrebami uporabnikov kot tudi v skladu z novimi digitalnimi rešitvami in zakonodajo. V kratkem se bodo uporabniki v aplikacijo lahko prijavili s prstnim odtisom, kar bo poskrbelo za večjo varnost in boljšo uporabniško izkušnjo. Aplikacija je sicer tudi že povezana z aplikacijo Flik Pay, omogoča branje UPN QR-kod in še mnogo več.


Več info na www.noprintz.si.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več