Telefoni
23.10.2015 12:37
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi mobilnik z neomejenim pomnilnikom

S pametnim mobilnim telefonom Nextbit Robin nam zagotovo nikoli ne bo zmanjkalo razpoložljivega prostora.
S pametnim mobilnim telefonom Nextbit Robin nam zagotovo nikoli ne bo zmanjkalo razpoložljivega prostora.

Tokrat imamo zelo dobro novico za vse, ki vam neprestano zmanjkuje razpoložljivega prostora na pametnem mobilnem telefonu. Podjetje Nexbit je namreč začelo s predprodajo nadvse zanimivega mobilnika Robin, ki je neposredno povezan z računalništvom v oblaku. To v praksi pomeni, da se vse večpredstavnostne vsebine, podatki in aplikacije samodejno shranijo v oblak in bo na mobilniku vedno ostal razpoložljiv prostor. Podatki se v oblak shranijo takoj, ko je mobilnik povezan z brezžično povezavo, uporabnik pa lahko seveda določi, kateri podatki bodo shranjeni tudi na mobilni napravi.

Pametni mobilni telefon Nexbit Robin se za nameček po zmogljivosti lahko postavi po robu tudi najzmogljivejšim napravam. Opremljen je namreč s 5,2-palčnim (13,2-centimetrskim) zaslonom IPS ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, zmogljivim procesorjem Qualcomm Snapdragon 808 in tremi gigabajti sistemskega pomnilnika. Tu najdemo še nadvse kakovostni digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, spletno kamero ločljivosti petih milijonov slikovnih točk za zajem selfijev, bralnik prstnih odtisov, hitro mobilno povezavo 4G/LTE in brezstično tehnologijo NFC.

Oblačni pametni mobilni telefon Nexbit Robin je mogoče že kupiti v predprodaji, in sicer na spletnem naslovu bit.ly/Nextbit-Robin, zanj pa je treba odšteti preračunanih 360 evrov. Na spletni strani so naprodaj še drugi pripomočki za novost, kot so polnilniki, zaščitni etuiji, zaščita za zaslon in še mnogo več.


Prijavi napako v članku