Računalništvo, telefonija
10.01.2017 11:55

Deli z drugimi:

Share

Rittal in IBM širita zavezništvo

Rittal in IBM širita zavezništvo
Rittal in IBM širita zavezništvo

Rittal in IBM sta razširila svoje zavezništvo na mednarodnem tržišču. Sodelovanje, ki je do zdaj obsegalo samo države EMEA, so zaradi dobrih izkušenj iz preteklih mesecev razširili na celotno mednarodno tržišče. Rittal je postal mednarodni partner in dobavitelj za IBM pri različnih projektih za izdelavo podatkovnih centrov.


Rittal in IBM sta podpisala mednarodno pogodbo o sodelovanju, ki je do zdaj veljala samo za območje EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). Rittal je s tem postal eden izmed vodilnih dobaviteljev IT infrastrukture, ki redno sodeluje s storitvami podjetja IBM, kot so načrtovanje, izdelava, uporaba in vzdrževanje podatkovnih centrov.

Rittal s podjetjem IBM sodeluje že od avgusta 2015 na vseh tržiščih Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA regija).

IBM povečuje število IT izdelkov podjetja Rittal, ki jih vključuje v svoje projekte in poslovne storitve. To so izdelki:

  • IT ohišja
  • sistemi klimatizacije
  • napajalni in nadzorni sistemi
  • varnostni sistemi in storitve
  • standardizirani RiMatrix S podatkovni centri.

Med drugim IBM izvaja tudi profesionalne preglede IT in podatkovnih centrov in določa predpogoje za izboljšanje rešitev, kot so prostorske rešitve, izdelava, energetska učinkovitost, razpoložljivost in zmogljivost. Izdelki podjetja IBM vključujejo strežnike, operacijske sisteme, programsko opremo in IT storitve ter svetovanje.

“S tem sporazumom se bodo lahko stranke po vsem svetu zanašale na naše skupne in inovativne izdelke in storitve za izdelavo ali posodabljanje energetsko učinkovitih podatkovnih centrov”, razlaga Hans Sondermann, generalni direktor prodaje in marketinga pri podjetju Rittal. “Danes želijo podjetja izdelati zanesljivo IT infrastrukturo po najnižjih cenah. Skupaj z IBM podpiramo hiter in enostaven razvoj sodobnih in trajnostnih podatkovnih centrov z modularnimi in predhodno sestavljenimi rešitvami v kontejnerjih,” še dodaja g. Sondermann.

“Digitalna sprememba, Industry 4.0 in veliko podatkov Big Data sta ključni vodili za širjenje in posodobitev podatkovnih centrov. Poleg tega večje potrebe po spletnih IT storitvah pomenijo, da potrebujemo podatkovne centre z najvišjo energetsko učinkovitostjo. Biti morajo prilagodljivi in pripravljeni za dolgoročne razširitve”, je povedal Marcus Fischbach, direktor razvojnega in IT oddelka ter vodja globalnega zavezništva pri podjetju Rittal.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RITTAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RITTAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RITTAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRICEPILOT d.o.o.

Triglavska cesta 36, 4240 Radovljica, Tel: 031 312 038
Price Pilot je slovenska platforma za spletno naročanje v salonih, zdravstvenih ordinacijah, avtoservisnih delavnicah in pralnicah. Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več