Računalništvo, telefonija
10.01.2017 11:55

Deli z drugimi:

Share

Rittal in IBM širita zavezništvo

Rittal in IBM širita zavezništvo
Rittal in IBM širita zavezništvo

Rittal in IBM sta razširila svoje zavezništvo na mednarodnem tržišču. Sodelovanje, ki je do zdaj obsegalo samo države EMEA, so zaradi dobrih izkušenj iz preteklih mesecev razširili na celotno mednarodno tržišče. Rittal je postal mednarodni partner in dobavitelj za IBM pri različnih projektih za izdelavo podatkovnih centrov.


Rittal in IBM sta podpisala mednarodno pogodbo o sodelovanju, ki je do zdaj veljala samo za območje EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). Rittal je s tem postal eden izmed vodilnih dobaviteljev IT infrastrukture, ki redno sodeluje s storitvami podjetja IBM, kot so načrtovanje, izdelava, uporaba in vzdrževanje podatkovnih centrov.

Rittal s podjetjem IBM sodeluje že od avgusta 2015 na vseh tržiščih Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA regija).

IBM povečuje število IT izdelkov podjetja Rittal, ki jih vključuje v svoje projekte in poslovne storitve. To so izdelki:

  • IT ohišja
  • sistemi klimatizacije
  • napajalni in nadzorni sistemi
  • varnostni sistemi in storitve
  • standardizirani RiMatrix S podatkovni centri.

Med drugim IBM izvaja tudi profesionalne preglede IT in podatkovnih centrov in določa predpogoje za izboljšanje rešitev, kot so prostorske rešitve, izdelava, energetska učinkovitost, razpoložljivost in zmogljivost. Izdelki podjetja IBM vključujejo strežnike, operacijske sisteme, programsko opremo in IT storitve ter svetovanje.

“S tem sporazumom se bodo lahko stranke po vsem svetu zanašale na naše skupne in inovativne izdelke in storitve za izdelavo ali posodabljanje energetsko učinkovitih podatkovnih centrov”, razlaga Hans Sondermann, generalni direktor prodaje in marketinga pri podjetju Rittal. “Danes želijo podjetja izdelati zanesljivo IT infrastrukturo po najnižjih cenah. Skupaj z IBM podpiramo hiter in enostaven razvoj sodobnih in trajnostnih podatkovnih centrov z modularnimi in predhodno sestavljenimi rešitvami v kontejnerjih,” še dodaja g. Sondermann.

“Digitalna sprememba, Industry 4.0 in veliko podatkov Big Data sta ključni vodili za širjenje in posodobitev podatkovnih centrov. Poleg tega večje potrebe po spletnih IT storitvah pomenijo, da potrebujemo podatkovne centre z najvišjo energetsko učinkovitostjo. Biti morajo prilagodljivi in pripravljeni za dolgoročne razširitve”, je povedal Marcus Fischbach, direktor razvojnega in IT oddelka ter vodja globalnega zavezništva pri podjetju Rittal.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RITTAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RITTAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Rittal logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RITTAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku