Tiskalniki in skenerji
26.06.2021 10:21

Deli z drugimi:

Share

Revolucija na področju večnamenskih tiskalnikov?

Dobro je vedeti, kako imate lahko »opremljen« večnamenski tiskalnik.

Potrošniki želimo najboljše za sprejemljivo ceno. Pa naj gre za avto, računalnik, telefon … V poslovnem svetu danes postaja precej pomembno, kako »opremljen« večnamenski tiskalnik bomo kupili za najboljšo ceno (ne najcenejšo!) in kakšno podporo nam bo nudil dobavitelj.

Da večopravilni tiskalnik tiska, skenira in kopira, nima smisla poudarjati. Danes je pomembno KAKO in KAM skenira, kakšna je podpora NA DALJAVO s skoraj nično podporo na lokaciji in kako si zagotoviti zanesljivega dobavitelja, ki bo znal usmerjati in spodbujati naš posel k digitalizaciji in poenostavljanju poslovnih procesov, s katerimi bomo postali tudi konkurenčnejši.

Ricoh večnamenski tiskalniki temeljijo na treh pomembnih točkah: prva je ta, da je nove večnamenske tiskalnike mogoče posodabljati sproti. Tako kot posodobitve pametnih telefonov, tudi Ricoh zagotavlja funkcije, ki jih potrebujemo in večnamenski tiskalnik večkrat posodobi z najnovejšimi varnostnimi funkcijami. Druga je njihovo brezhibno povezovanje. Poleg storitev v oblaku, kot sta npr. Dropbox in Google Drive, lahko uživamo v še boljši povezavi s posebnimi aplikacijami za katero koli dejavnost in poslovanje. Tretja je stalno spremljanje Ricoh naprave. Podatki in umetna inteligenca se uporabljajo za odkrivanje morebitnih napak, na voljo pa je tudi visokokakovostna podpora na daljavo, da so izkušnje uporabnika čim bolj varne, brez težav in brez stika.

Ricoh, globalni ponudnik večnamenskih tiskalnikov se je uporabnikom približal z »dodatno opremo« – RICOH Smart Integration aplikacijami in vključil točno to, kar danes potrebuje vsako podjetje, ki se zaveda pomembnosti poenostavljanja delovnih procesov. Skeniranje neposredno v vam poznane oblačne mape, pa četudi gre za OneDrive, Google Drive … In seveda skeniranje PDF dokumentov z OCR, pretvarjanje dokumentov v Word, Excel …

Si še predstavljamo uporabo večnamenskega tiskalnika brez mobitela ali brez Wi-Fi povezave? Le kdo danes ne koristi neposrednega tiska iz mobilne naprave? Dinamična delovna mesta, zahtevni uporabniki, delovni procesi … Vse to je skupek potreb po mobilnem tisku, ki danes sodi že med obvezno »opremo«.

Pomembne informacije uporabnikom postanejo dostopne takoj, pripravljene na uporabo in skupno rabo na kateri koli napravi. Zagotovljena je boljša učinkovitost, manj-papirno poslovanje in informacije, dostopne v hipu.

Ricoh je bil v letošnjem letu (2021) v Gartnerjevem MAGIC QUADRANT-u prepoznan kot nišni igralec na področju Managed Workplace Services (Vir: gartner.com), s čimer dokazuje, da je močno predan uporabnikom, saj je poudarek na izvajanju storitev na daljavo s samodejno in integrirano podporo z oddaljenim dostopom, kar bistveno skrajša odzivni čas odprave napake in zagotovi nemotene delovne procese v podjetjih.

Govorimo torej o REVOLUCIJI? DA!

Ricoh želi povečati zavzetost in agilnost zaposlenih v svojem poslovnem okolju, saj se je osredotočil na potrebe po omogočanju dela na daljavo, avtomatizacije procesov, uporabe oblaka ter zagotavljanja pametnega in varnega delovnega mesta s podporo brez dotika.

In če se vrnemo na »najboljšo ceno«. Nikoli ne gre zanemariti dejstva, da je treba biti pozoren na sleherno podrobnost v organizaciji, ki se navezuje na okolje tiska, bodisi gre za uporabnike, količino tiska, barvo tiska, poslovne procese, digitalizacijo … Ne glede na to, ali se tiskalnik kupuje ali najema.

Dovolite si, naj vam svetujejo profesionalci. Ni vedno najdražja rešitev najbolj ustrezna in ni vedno najcenejša najbolj ekonomična. Stremite k najboljšemu.

Če vas zanima, kako bi v podjetju Vibor d.o.o. »opremili« vaš večnamenski tiskalnik in tako povečali vašo učinkovitost, vam z veseljem pomagajo preko prodaja@vibor.si ali 01 561 33 21. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Ricoh tiskalniki tisk Ricoh večnamenske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več