Telefoni
09.06.2020 09:45

Deli z drugimi:

Share

Resne težave z zasloni za uporabnike telefonov iPhone 11!

Težava z zaslonom naj bi bila povezana z napako v operacijskem sistemu iOS 13.5.
Težava z zaslonom naj bi bila povezana z napako v operacijskem sistemu iOS 13.5.

Pri podjetju Apple naj bi bilo že vse skoraj nared za predstavitev pametnega mobilnega telefona iPhone naslednje generacije. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu iPhone 12, ki naj bi poleg tehnologije 5G prinesel tudi možnost prijave v telefon preko bralnika prstnih odtisov, ki bo vgrajen neposredno pod zaslon. Kljub temu je povpraševanje po pametnih mobilnih teflonih družine iPhone 11 še vedno izjemno, ti pa gredo v prodajo kot za stavo.

Nedavno pa so številni uporabniki pametnih mobilnih telefonov Apple družine iPhone 11 (iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max) pričeli poročati o težavah z zaslonom. Številnim uporabnikom se je namreč ozadje zaslona »obarvalo« v zeleno, kar je seveda nekaj povsem neobičajnega. Mnogi uporabniki so zaskrbljeni nad tem, da gre tu za mehansko težavo z zaslonom, saj se težava po določenem času samodejno odpravi, a se lahko ponovno spet pojavi.

Kljub temu so številni prepričani, da po vsej verjetnosti gre tu za zgolj programsko napako, ki je del mobilnega operacijskega sistema iOS 13.5. Če je temu dejansko tako, naj bi bila težava z zeleno obarvanim zaslonom odpravljena s prihodom različice iOS 13.5.2 oziroma iOS 14 Beta, v koliko gre za resnejšo programsko napako. Če pa vendarle gre za strojno okvaro zaslona, podjetju Apple na bo preostalo nič drugega, kot da odpokliče te naprave in poskrbi za brezplačno zamenjavo zaslona vsem prizadetim uporabnikom telefonov iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max.


Prijavi napako v članku