Triki in nasveti
25.02.2014 11:29
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

RealPlayer pristal v oblaku

Oblačni večpredstavnostni predvajalnik RealPlayer Cloud zagotavlja najboljšo možno izkušnjo pri predvajanju videoposnetkov preko spleta!
Oblačni večpredstavnostni predvajalnik RealPlayer Cloud zagotavlja najboljšo možno izkušnjo pri predvajanju videoposnetkov preko spleta!

Medtem ko je predvajalnik RealPlayer še pred leti kraljeval na področju predvajanja večpredstavnostnih vsebin, so ga konkurenčne rešitve pred kratkim prehitele že tako po levi kot desni. Da priljubljenega predvajalnika ne bi doletela enaka usoda kot predvajalnika WinAmp (http://bit.ly/WiN-AmP), je njegov ustanovitelj in predsednik družbe Rob Glaser napovedal njegovo popolno prenovo. Ta ja namreč odslej na voljo tudi v oblaku ter je namenjen tistim, ki želijo večpredstavnostne vsebine deliti samo z izbranimi ljudmi in to na sila preprost način.

Oblačni večpredstavnostni predvajalnik RealPlayer Cloud je dosegljiv s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/RealPlayerC in ga lahko uporabljamo na bogati paleti naprav, in sicer na osebnih računalnikih Windows, preostalih namiznih in prenosnih računalnikih v navezi s spletnim brskalnikom Chrome ter mobilnih napravah iOS, Android, Kindle in Windows Phone. Novost v primerjavi z ostalimi tovrstnimi ponudniki zagotavlja najboljšo možno izkušnjo pri predvajanju videoposnetkov preko spleta in to predvsem na račun lastniških video kodekov.

Oblačni predvajalnik RealPlayer Cloud za shranjevanje videoposnetkov brezplačno ponuja dva gigabajta prostora, dodaten gigabajt pa prejmemo, če storitev priporočimo prijatelju. Če pa se vam bo pri namestitvi ali uporabi oblačnega večpredstavnostnega predvajalnika RealPlayer Cloud kje zataknilo, nič zato, saj vam bodo na pomoč priskočili strokovnjaki Foruma Računalniških novic (http://bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku