Računalništvo, telefonija
08.01.2021 17:00

Deli z drugimi:

Share

Razvijajte sposobnost osredotočanja z ustvarjanjem na Huawei MatePad Pro

Za ukvarjanje z novimi konjički, razvijanje talentov in nasploh izražanje ustvarjalnosti, nikdar ni prepozno ali prekmalu. Vedno pa potrebujete pravo orodje in eno teh je tablični računalnik Huawei MatePad Pro!
Razvijajte sposobnost osredotočanja z ustvarjanjem na Huawei MatePad Pro
Razvijajte sposobnost osredotočanja z ustvarjanjem na Huawei MatePad Pro

Tablični računalnik je idealna naprava za ustvarjanje, saj je dovolj prenosljiva, da jo imate vedno pri sebi, in hkrati dovolj zmogljiva, da podpre delovanje raznolikih ustvarjalnih aplikacij. Ljubitelji risanja in skiciranja pa bodo navdušeni nad visoko ločljivostjo zaslona in pisalom M-Pencil. Sposoben prepoznati 4096 različnih moči pritiska je idealen za umetniške duše, saj daje občutek, kot bi pisali ali risali na list papirja.

Tablični računalnik, ki vas nikdar ne pusti na cedilu


V hitrem življenjskem slogu sodobnega sveta je pomembno, da znate kakovostno preživeti čisto vsak trenutek prostega časa. Medtem vam mora ves čas ob strani stati naprava, ki ji lahko zaupate. Glede prenosljivosti, zmogljivosti in – kar je še posebej pomembno – življenjske dobe baterije.

V tablični računalnik MatePad Pro je vgrajen sistem na čipu (procesor) Kirin 990, izdelan v 7-nanometrskem procesu z integriranimi jedri arhitekture Da Vinci za podporo umetni inteligenci, posebej primerni za podporo ustvarjalnim procesom. Medtem pa baterija s kapaciteto 7250 mAh zagotovi do 12 ur delovanja. Napajalnik moči 20 W baterijo v 30 minutah napolnil dovolj, da tablični računalnik brezhibno deluje naslednje tri ure, na voljo pa je tudi brezžično (15 W) in povratno brezžično (7,5 W) polnjenje.

Večina tabličnih računalnikov na trgu ima vgrajena dva zvočnika, zato MatePad Pro s štirimi izstopa tudi v tej lastnosti. Pečat zvočnemu sistemu je dalo podjetje Harman Kardon, ki je zagotovilo za bogat in močan zvok. Ni važno, ali tablični računalnik uporabljate za ustvarjanje ali za zasluženo zabavo, pričaral vam bo nepozabno zvočno izkušnjo.

Čez zaslon ga ni


Vse strojne zmogljivosti naprave bi bile odveč, če ustvarjalnemu procesu ne bi mogel slediti zaslon. Huawei MatePad Pro v tej lastnosti blesti, saj je zaslon in vse okoli njega na vrhunski ravni.

Eleganten tablični računalnik je narejen za izjemno prenosljivost, saj je opremljen s 27,43-centimetrskim (10,8-palčnim) zaslonom z izjemno tankimi robovi. Zaslon tako pokriva kar neverjetnih 90 % površine prednje ploskve, kar je izjemen dosežek na tem področju. Tesna integracija vrhunskega zaslona in programske opreme pa prinaša nepozabno vizualno izkušnjo prikaza v vseh scenarijih. Zaslon z gostoto okoli 280 slikovnih pik na palec ter odličnim prikazom barvnega obsega DCI-P3 se namreč odlično odreže med ustvarjanjem. Tej nalogi odlično sledi tudi odzivnost zaznave dotikov, ki še dodatno pride do izraza v primeru uporabe pisala M-pencil.

Posezite po ustvarjalnih aplikacijah


Tablični računalnik Huawei MatePad Pro je opremljen s trgovino AppGallery, ki z več kot 650 milijoni uporabnikov velja za eno od treh največjih na svetu, v katerih najdete aplikacije, ki bodo podkrepile raznovrstne talente in ustvarjalne žilice. Dodatno pa vam pri iskanju želenih vsebin na pomoč priskoči še vsestranski iskalnik Petal Search. Z njim lahko poiščete aplikacije, novice, slike in druge priročne informacije, s certifikatom o zaščiti podatkov ePrivacyseal pa zagotavlja več načinov zaščite podatkov, vključno z varnim iskanjem brez beleženja zgodovine in otrokom prijaznega iskanja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več