Telefoni
30.01.2017 16:38
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razvijajo pri Samsungu novo pametno zapestnico?

"Popravljen" Samsung Note 7 zgorel na letalu
"Popravljen" Samsung Note 7 zgorel na letalu

Podjetje Samsung je pred kratkim zaščitilo ime Samsung Gear Fit Pro in s tem sprožilo špekulacije o razvoju nove pametne zapestnice. Slednja bi lahko bila predstavljena že relativno v kratkem saj se ponavadi zaščita imena ne odvija povsem na začetku razvoja novega produkta ampak takrat, ko je razvojni proces že proti koncu. Pametna zapestnica bi lahko bila naslednjica Gear Fit 2 in tako Samsungu, poleg nove generacije pametnih ur, ponudila še prodajo na trgu pametnih zapesnic. Slednje so v tem trenutku bolj zanimive od pametnih ur med drugim zaradi dostopne cene in jasne dodane vrednosti. Osredotočenost je na merjenje vašega načina življenja. Temu naj bi bila namenjena tudi Gear Fit Pro zapestnica.

Po neuradnih informacijah naj bi zapestnica ponujala merjenje srčnega utripa, telesne temperature, odstotek kisika in še več podobnih parametrov. Na ta način bi se zapestnica brez dvoma lahko znašla na marsikateri roki. To velja še posebej zdaj, ko pri Samsungu ponujajo možnost delovanja pametnih ur s pametnimi napravami iPhone. Iz tega razloga lahko pričakujemo isto tudi za pametno zapestnico.

V primeru, da ste se v tem trenutku že navdušili nad morebitno novostjo pa je potrebno biti zaenkrat še pazljiv. Pri Samsungu, tako kot pri vseh ostalih podjetjih, večkrat registrirajo in s tem zaščitijo določena imena produktov. To pa na koncu še ne pomenu, da se bo takšen produkt na trgu zares pojavil. Vendar pa takšna novica za ljubitelje samsungovih naprav ponuja vsaj nekaj upanja.


Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku