Računalništvo, telefonija
20.02.2020 14:01
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razmišljate, da bi kaj prihranili? 1. pravilo varčevanja

Razmišljate, da bi kaj prihranili? 1. pravilo varčevanja
Razmišljate, da bi kaj prihranili? 1. pravilo varčevanja

Prav vsakega izmed nas pogosto spremljajo misli in skrbi, povezane s financami. Zato je modro razmisliti o varčevanju. Naj vam, ko se odločate za varčevanje, svetujejo najboljši. Varčujte brez vstopnih stroškov – do konca marca.

Odličen način je načrtno varčevanje v skladih – in znebite se bremena finančnih skrbi.

V Generali investments so združili dolgoletno znanje in strnili uspešne načine varčevanja v 7 zlatih pravil varčevanja. Vsak teden do konca marca bodo predstavili eno pravilo, ki jih podrobneje in na poljuden način pojasnijo njihovi finančni svetovalci. Sledite objavam in spoznajte skrivnosti dobrih naložb s spremljanjem profila Generali investments na Facebooku, kjer vam bodo predstavili 7 brezčasnih pravil načrtnega varčevanja.

Vsak teden vam bomo eno izmed pravil načrtnega varčevanja predstavili tudi s prispevkom na spletni strani Računalniških novic.

Ob tem lahko izkoristite posebno ugodnost – varčevanje v skladih brez vstopnih stroškov do konca marca!

1. PRAVILO


Varčujte načrtno in po meri


Tako kot se razlikujemo po življenjskem slogu, željah in potrebah, se razlikujemo tudi po tem, za kaj in na kakšen način varčujemo. Odgovorite si na tri vprašanja:

1 – Ali vem, koliko sredstev imam na voljo za varčevanje?

Do tega zneska pridete tako, da ugotovite, kakšnega deleža mesečnih prihodkov ne porabite za tekoče mesečne potrebe ali večje nakupe v bližnji prihodnosti in ga lahko namenite za dolgoročno varčevanje.

2 – Ali vem, koliko želim privarčevati?

Z odgovorom na to vprašanje določite finančni cilj.

3 – Ali vem, koliko časa imam na voljo za varčevanje?

Določite časovni horizont varčevanja, saj to vpliva na izpostavljenost tveganju in tudi odločitvi, v katere naložbe vlagati.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

NIMBIS d.o.o, Max.si

Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Tel: 05 905 01 88
Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če ... Več