Računalništvo, telefonija
22.05.2019 09:27

Deli z drugimi:

Share

Računalnik vse-v-enem za ljubitelje računalniških iger!

Računalnik vse-v-enem iGame G-One podjetja Colorful je zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam.
Računalnik vse-v-enem iGame G-One podjetja Colorful je zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Čeprav so računalniki vse-v-enem običajno namenjeni za manj zahtevnejša opravila, to nikakor ne drži za novi računalniški sistem kitajskega velikana Colorful. Njihov najnovejši osebni računalnik »vse-v-enem« s prodajno oznako iGame G-One je namreč dovolj zmogljiv, da lahko z njim poganjamo tudi najzmogljivejše računalniške igre. Temu je seveda primerna tudi cena, saj je zanj na ameriškem trgu treba odšteti kar preračunanih 4.480 evrov.

Igričarski računalniški sistem vse-v-enem Colorful iGame G-One je opremljen s strojno opremo, ki zlahka opravi tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Ta namreč temelji na osnovi zmogljivega Intelovega procesorja Core i9-8950HK, ki podatke preračunava s šestimi procesorskimi sredicami oziroma 12 procesorskimi nitmi, in sicer pri frekvenci med 2,9 gigahaercev in 4,8 gigahercev. Tu seveda ne smemo pozabiti na grafično kartico Nvidia GeForce RTX 2080, ki zlahka opravi tudi z najzahtevnejšimi nalogami.

K odlični igričarski izkušnji veliko seveda pripomore tudi nadvse kakovostni zaslon IPS z 68,6-centimetrsko oziroma 27-palčno diagonalo. Ta namreč slike izrisuje z ločljivostjo 2.560 x 1.440 slikovnih točk in frekvenco osveževanja 144 hercev. Poleg tega zaslon v polni meri podpira standard HDR, ki bo prišel v poštev tudi pri predvajanju videoposnetkov. Tu je seveda na voljo tudi modul za zagotavljanje hitre in stabilne brezžične povezave.


Prijavi napako v članku