Telefoni
25.09.2016 13:28
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi resni test vzdržljivosti za novi iPhone 7!

Pametni mobilni telefon Apple iPhone 7 vsaj zlahka ne bomo uničili!
Pametni mobilni telefon Apple iPhone 7 vsaj zlahka ne bomo uničili!

Podjetje Apple je pred kratkim pri nas začelo prodajo pametnega mobilnega telefona iPhone 7, ki je širom sveta požel že kar nekaj pozitivnih kritik (bit.ly/iPhone7-Slovenija). Ker pa je za novi pametni mobilni telefon podjetje Apple treba odšteti kar precej denarja, uporabniki seveda želijo, da bi jim naprava dobro služila za kar nekaj časa. Če želite izvedeti, kaj vse lahko »prenese« črna različica pametnega mobilnega telefona iPhone 7, vam priporočamo, da si ogledate videoposnetek, ki je dosegljiv spodaj oziroma na spletni povezavi bit.ly/iPhone-7-Test-RN.

Pametni mobilni telefon Apple iPhone 7 je za nas preizkusil uporabnik spletnega portala YouTube s psevdonimom JerryRigEverything. Iz omenjenega testa vzdržljivosti je razvidno, da zaslon je odporen proti praskam prav toliko, kot vsak drug pametni mobilni telefon na trgu. Enako seveda drži tudi za na dotik občutljiv gumb Home. Zaradi tega uporabnikom novosti priporočamo nakup zaščitnega stekla ali plastične folije. Precej bolj občutljivo na praske pa je aluminijasto ohišje, zato nikar ne uporabljajte novega Applovega mobilnega telefona brez zaščitnega etuija.

Pri pametnem mobilnem telefonu Apple iPhone 7 pa je zanimivo to, da je zaslon povsem odporen proti visokim temperaturam. Tudi segrevanje s plamenom vžigalnika mu namreč ne more do živega. Še bolj pomembno pa je to, da je aluminijasto ohišje pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 7 skoraj v celoti odporno nad upogibanje.


Prijavi napako v članku