Računalništvo, telefonija
01.06.2009 11:16
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi finančni blog v Sloveniji z rednimi video nasveti

Razkrito.com - finančni blog.
Razkrito.com - finančni blog.

Ob koncu maja je spletna stran Razkrito.com začela izdajati prve redne video nasvete na področju financ na spletu v Sloveniji. Nasveti, ki se izdajajo pod okriljem podjetja NajNaj, Žan Nekrep s.p. so namenjeni vsakomur in so popolnoma brezplačni.

Razkrito.com je finančni blog, ki je bil ustanovljen že februarja 2008 sprva, kot navaden blog. Uporabniki so večinoma tisti, ki jih zanimajo finance in poslovna uspešnost. Stari so povprečno nad 25. leti in imajo svoj posel ali ga začenjajo. Dokaj hitro po lansiranju bloga na splet je bil blog objavljen že na televiziji in tiskanih medijih, saj finančno področje zanima široko ciljno skupino. Spletna stran Razkrito.com nudi brezplačne kratke informacije in finančne nasvete za večjo poslovno in osebno uspešnost, ki so drugače dostopni le redkim in uspešnim bogatim posameznikom.

Redni finančni video nasveti so novost na slovenskem spletu. Nasvete bralcem in bralkam bloga na vsake nekaj dni zaupa poslovni svetovalec Žan Nekrep, ki kljub mladosti že končuje magisterij na Ekonomski fakulteti. Žan Nekrep, ki je direktor omenjenega podjetja vodi več odmevnih projektov v Sloveniji in tujini ter piše članke za strokovne revije. Leta 2007 je bila zgodba o poslovnem uspehu, ki ga je dosegel že objavljena v knjigi.

Vizija spletne strani je uvrstiti se med najbolj obiskane slovenske spletne strani na področju financ v Sloveniji. S spletno stranjo že sodeluje mreža znanih poslovnih partnerjev, saj poleg video nasvetov omogočajo tudi predstavitev podjetij bodisi v obliki spletnih oglasov ali kar med samimi video nasveti, kar je pravtako ena izmed novih oblik oglaševanja na slovenskem spletu.


Prijavi napako v članku