Telefoni
19.04.2012 22:40
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prve pristne fotografije mobilnika Samsung Galaxy S3?

Verjamete, da je na sliki resnično mobilnik Samsung Galaxy S3?
Verjamete, da je na sliki resnično mobilnik Samsung Galaxy S3?

Težko pričakovani pametni mobilni telefon Galaxy S3 bo podjetje Samsung javnosti prvič predstavilo 3. maja v Londonu. Ker naj bi tu šlo za najboljši mobilnik Android vseh časov, se je doslej o njem na svetovnem spletu pojavilo na stotine raznovrstnih bolj ali manj verodostojnih špekulacij. Podjetje Samsung pa je do sedaj potrdilo zgolj to, da bo mobilnik Galaxy S3 naprodaj že poleti.

Ker je predstavitev novega Samsungovega supermobilnika tako rekoč pred vrati, so se v javnosti pojavile nove fotografije novinca. Glede na to, kako so fotografije nastale, naj bi po mnenju mnogih poznavalce tokrat šlo zares. Iz objavljenih fotografij je več kot očitno razvidno, da bo mobilnik Galaxy S3 opremljen s fizičnim gumbom »Domov«. Ta se bo nahajal na spodnjem delu prednjega ohišja in bo sredinsko poravnan. Fizični gumb je v osnovi enak kot na Samsungovem pametnem mobilnem telefonu Galaxy Note.

Spletne govorice so se tudi tokrat dotaknile strojne opreme prihajajočega pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S3. Ta naj bi zajemala štirijedrni procesor Samsung Exynos frekvence 1,5 gigaherca in 4,8-palčni oziroma 12,2-centimetrski visokoločljivi zaslon »formata« 1.080p. Zajem kakovostnih fotografij naj bi omogočal digitalni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov točk. Keramično ohišje pa naj bi bilo odporno na padce.

Kaj ima Samsung dejansko v rokavu bomo seveda izvedeli šele 3. maja. Mi bomo kakopak zadevo spremljali od blizu in vas bomo obvestili takoj, ko bo računalniški gigant razkril tančico skrivnosti glede mobilnika Galaxy S3.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku