Igre
22.11.2019 16:59
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Priročna prenosna igralna konzola za ljubitelje retro iger

Priročna prenosna igralna konzola za ljubitelje retro iger RG350 Retro Video Game nas zagotovo ne bo razočarala.
Priročna prenosna igralna konzola za ljubitelje retro iger RG350 Retro Video Game nas zagotovo ne bo razočarala.

Retro igralne konzole gredo v prodajo kot za stavo, saj po mnenju mnogih poznavalcev nudijo precej boljšo igralnost v primerjavi s sodobnimi igralnimi konzolami. Ker retro igralne konzole ni mogoče kupiti povsod poceni, so pri podjetju Cafago pripravili nadvse zanimivo ponudbo. Tu gre za priročno prenosno igralno konzolo za ljubitelje retro iger RG350 Retro Video Game (https://bit.ly/333YIIH), ki je lahko naša že za 62,85 evrov, a ponudba z brezplačnim pošiljanjem velja le do konca meseca novembra.

Priročna prenosna igralna konzola za ljubitelje retro iger RG350 Retro Video Game je kompaktna in lahka ter primerna za igranje kjerkoli se nahajamo. Ta je opremljena s 8,9-centimetrskim oziroma 3,5-palčnim zaslonom ter grafično kartico s 512 megabajti lastnega pomnilnika. Za shranjevanje podatkov je na voljo 16 gigabajtov prostora, ki ga lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice (do 32 gigabajtov). Poleg tega je tu na voljo še izhod AV za prikaz iger na večjem zaslonu.

Igralna konzola za ljubitelje retro iger RG350 Retro Video Game je na voljo v črni barvi in z zmogljivo baterijo kapacitete 2.500 miliamper ur. Poleg tega je nadvse kompaktna, saj meri le 15 x 7x 1,5 centimetrov in tehta 167 gramov. Več informacij o prenosni igralni konzoli je na voljo na spletni povezavi https://bit.ly/333YIIH, kjer lahko opravimo tudi nakup.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku